Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
38
Utgivningsdatum
2018-03-13
Förlag
Bokförlaget Semic
Översättare
Ylva Spångberg
Dimensioner
194 x 172 x 8 mm
Vikt
203 g
SAB
Qccab
ISBN
9789155265038

Virka & sticka bläckfiskar : mjuka djur till de små

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-03-13
169
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Virka en söt bläckfisk till ditt barn eller barnbarn!

En virkad eller stickad bläckfisk har en alldeles speciell form med armar som påminner om navelsträngen. Det gör att det nyfödda - och i synnerhet det för tidigt födda - barnet blir tryggare och lugnare om det får hålla i bläckfisken.

Formen passar också för lite större barn, och ett gosedjur man haft med från den allra första början blir förstås särskilt älskat.

I den här boken finns grundbeskrivningar för både virkning och stickning och en mängd tips på söta tillbehör och dekorationer så att du kan skapa ett helt unikt gosedjur. Självklart finns också en enkel virk- och stickskola så att även nybörjare kan vara med!

Idén med bläckfiskarna i den här boken kommer från en grupp frivilliga i Danmark, som ville hjälpa de för tidigt födda. Idag samlar de in bläckfiskar från volontärer till alla danska sjukhus och rörelsen har också spridit sig över hela världen.

Du kan också göra en god gärning och skänka en virkad eller stickad bläckfisk till för tidigt födda barn här i Sverige!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Virka & sticka bläckfiskar : mjuka djur till de små
  2. +
  3. Skam den som ger sig : en självbiografi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skam den som ger sig : en självbiografi av Charlotte Kalla, Johan Esk (inbunden).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Virka & sticka bläckfiskar : mjuka djur till de små. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken virka och sticka Bläckfiskar
    Katarina Ekström, 9 juli 2019

    Boken är bra men jag skulle vilja ha lite mer beskrivningar på de olika hattar, kepsar och andra huvudbonader det var mycket lite av det i boken. Kanske något att tänka till nästa bok om det blir mer huvudbonader så köper jag boken direkt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa Edlund