Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2018-03-21
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Jeppsson, Anna (foto)
Dimensioner
230 x 200 x 10 mm
Vikt
529 g
SAB
Phi
ISBN
9789155265281
Snickra & bygg : från förvaringslåda och utedusch till cykelskjul och trädäck (inbunden)

Snickra & bygg : från förvaringslåda och utedusch till cykelskjul och trädäck

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-03-21
221
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Populära duon Anna och Anders Jeppsson är äntligen tillbaka med en ny bok för alla snickarsugna. Deras kreativa projekt känns lika inspirerande som görbara för både ovana och säkrare hemmasnickare. Alla projekt visas i vackra miljöer och kommer med tydliga och detaljerade 3D-ritningar och överskådliga materiallistor.

Här finns små, enkla projekt för alla som längtar efter en stund vid snickarbänken men inte är redo att ge sig på de större byggena, som den praktiska sticklinglådan eller den moderna bänken som sätts samman av bara 8 reglar och 16 träskruvar. Men här finns också ambitiösare utmaningar och instruktioner för de lite större byggena, t.ex. det praktiska cykelskjulet och det stora trädäcket som verkligen förvandlar trädgården till ett uterum för hela familjen.

Boken är kort sagt fullmatad med snygga och praktiska föremål att snickra själv, bl.a. en enkel utedusch, mångsidiga träskärmar, en klassisk torkställning för sommartvätten, ett häftigt utekök, soffor, bänkar & bord till trädgårdens alla fikastunder och middagar, en dekorativ blomsterstege med planteringslådor, drivbänkar för örtodlingarna, en mysig bänk runt trädet, ett praktiskt sidobord med betongskiva, staket och grindar, cykelskjul och trädäck.

Författarna Anna och Anders Jeppsson är uppskattade för sina inspirerande foton och noggranna ritningar och instruktioner. Anna och Anders har ett stort antal böcker bakom sig och bjuder dessutom återkommande på nya tips i tidningen Hus & Hems populära bilaga Snickra & Fixa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Snickra & bygg : från förvaringslåda och utedusch till cykelskjul och trädäck
 2. +
 3. Snickra ute & inne : från vedbärare till växthus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Snickra ute & inne : från vedbärare till växthus av Anna Jeppsson, Anders Jeppsson (inbunden).

Köp båda 2 för 440 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Snickra & bygg : från förvaringslåda och utedusch till cykelskjul och trädäck. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inspirerande
  Lina , 11 januari 2021

  Bra beskrivningar och fina bilder, man vill bara sätta igång och bygga. Det är bra att det finns olika svårighetsgrader, från altan till pall.

 2. Ett måste i bokhyllan.
  Fred Andersson, 25 januari 2020

  Denna bok är inspirerande med sina fina bilder och utförliga byggbeskrivningar. Jag har flera böcker från samma författare och dom andra är lika bra. Hoppas på en ny bok från dom snart.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna