Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Skredsvik, Martin (foto)
Dimensioner
245 x 170 x 15 mm
Vikt
490 g
SAB
Ih
ISBN
9789155265441
Laga, vårda och renovera : ta hand om dina fynd och ärvda favoriter (inbunden)

Laga, vårda och renovera : ta hand om dina fynd och ärvda favoriter

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-06-05
199
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ärvda föremål med många minnen eller nyinköpta fynd från loppisar och antikbutiker förtjänar alla att vi tar hand om dem på bästa sätt. Det innebär ju inte minst att vi kan njuta av våra favoriter ännu längre. I den här praktiska och mycket inspirerande handboken får du alla de bästa tipsen och råden om hur du håller efter föremål i alla tänkbara material, såväl när det gäller att laga som att rengöra och fräscha upp. Från äldre antikviteter till modernare retroklassiker, från porslin till plast, mässing till konstverk och från glas & speglar till gipsbyster och figuriner.

Det ekonomiska värdet behöver inte betyda allt och även ett massproducerat men minnesladdat gammalt föremål som blivit nött och stött eller gått i krasch kan förtjäna omvårdnad, lappning och lagning. Författaren ger också tydliga råd om vad du kan göra själv och vad som bäst lämnas åt proffsen.

Konservatorn Kristin Fyrand tar sig tillsammans med fotografen och kulturvårdsfantasten Martin Skredsvik an material för material och visar med tydliga instruktioner och steg-för-steg-bilder hur du går till väga. Boken är fylld med smarta tips, kloka råd och kunskaper från många års erfarenhet - och sist men inte minst är den fylld av inspirerande bilder på vackra föremål.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Laga, vårda och renovera : ta hand om dina fynd och ärvda favoriter
  2. +
  3. Konsten att elda : allt om hur du förbereder, tänder och släcker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konsten att elda : allt om hur du förbereder, t... av Mattias Norberg (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Laga, vårda och renovera : ta hand om dina fynd och ärvda favoriter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Mycket bra kunskap.
    imba (Vänersborg), 24 oktober 2018

    I boken finns råd och tips som man inte alltid hittar på andra ställen. Mycket bra kunskap om man vill göra själv, eller innan man anlitar hantverkare.

Visa alla 1 recensioner