Medelhavsmat i solen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
123
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Edlund, Moa (form) / Töringe, Sanna (foto) / Dahlman, Gabriella (foto)
Dimensioner
266 x 201 x 15 mm
Vikt
617 g
SAB
Qcabd-i
ISBN
9789155268893
Medelhavsmat i solen (inbunden)

Medelhavsmat i solen

(18 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-23
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Följ med Sanna Töringe till hennes paradis i ett litet hus på den italienska klacken. Här bjuder hon på enkla recept med havets läckerheter och solmogna grönsaker från den lokala marknaden. Du lär dig grunderna i italiensk matlagning, vilka kryddor som får smaklökarna att jubla och att hitta örterna med det lilla extra. Samtidigt delar Sanna med sig av sin personliga berättelse om hur det är att skaffa och bo i ett litet stenhus omringad av en prunkande trädgård på landsbygden i Apulien.

Det här är en bok för dig som inte bara är nyfiken på maten kring Medelhavet, utan också vill veta mer om hur det är att bo på den italienska landsbygden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Medelhavsmat i solen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande recept
    marlene larsson, 22 juni 2021

    Lättlagade recept och mycket goda. Underbara bilder som inbjuder till att laga dom härliga rätterna. Det kunde varit fler goda recept vilket jag saknade.

  2. Dröm dig bort
    Lena Sjöberg, 10 oktober 2020

    Frikostigt av Sanna att dela med sig av sitt underbara boende i Italien. Laga ngt av recepten, blunda och njut av smakerna och låtsas att man är där.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sanna Töringe