Att ha hund : kommunicera, aktivera, vägleda - från valp till vuxen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
108
Utgivningsdatum
2021-02-12
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Söderman, Lars (form) / Rasehorn, Eivor (foto)
Dimensioner
247 x 175 x 13 mm
Vikt
448 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789155269166
Att ha hund : kommunicera, aktivera, vägleda - från valp till vuxen (inbunden)

Att ha hund : kommunicera, aktivera, vägleda - från valp till vuxen

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-02-12

Slutsåld

För att bygga upp en bra relation till din hund kan du behöva lite hjälp på vägen. Med enkla metoder får du här lära dig att leva, leka och kommunicera med din hund, aktivera och vägleda den genom sådant som kan bli problem i vardagen. Du får kunskap om hundens positiva påverkan på människors hälsa, samt svar på de vanligaste frågorna från hundpsykologen. En bok som snabbt blir en trogen följeslagare under hundens alla utvecklingsfaser!

Anders Hallgren är en av Sveriges främsta hundpsykologer och började redan på 1960-talet hjälpa problemhundar. Anders har skrivit ett trettiotal böcker, många har översatts och getts ut på flera språk i Europa och övriga världen. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av djurfotograf Eivor Rasehorn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Att ha hund : kommunicera, aktivera, vägleda - från valp till vuxen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klokbok
  Kerstin, 24 juli 2021

  Bra med små tips på aktiveringar. Infällda frågor med svar i kapitlen ger att aktivt och levande intryck! Lättläst ock klok bok!

 2. Super fin bok så nöjd
  Sandra Eriksson, 29 april 2021

  Boken är jätte bra super bra blev så glad och nöjd har hund själv och älskar att läsa det är mitt stora intresse

 3. Rekommenderas
  Kaffeläsaren, 22 februari 2021

  I Att ha hund delar hundgurun och Sveriges främsta hundpsykolog Anders Hallgren med sig av sin enorma kunskap i ämnet hund. Hallgren har skrivit ett trettiotal böcker innan som översatts och getts ut på flera språk i Europa. Det här är den perfekta boken för den som blir avskräckt av en tjock och mastig bok och som kanske tycker det är jobbigt att läsa böcker. Det är en ganska kort bok på 108 sidor och den går igenom det mesta med hund på ett enkelt och lättfattligt sätt. Boken börjar med val... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anders Hallgren