Odla i köksträdgård, fönster & rabatt : hållbar trädgård året om (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
122
Utgivningsdatum
2022-03-15
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Sundberg, Monica (form) / Lyon, Jessica (foto)
Dimensioner
233 x 205 x 18 mm
Vikt
560 g
SAB
Qe
ISBN
9789155270322

Odla i köksträdgård, fönster & rabatt : hållbar trädgård året om

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-15
239
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla kan odla! Följ årstiderna och lär dig att odla på ett hållbart och kreativt sätt, samtidigt som du blir mer självhushållande.

Vinterså grönsaker i snön i januari, bygg kallbänkar i februari, sätt förodlad potatis i maj, odla gurka i hink i juni, skörda äpplen i augusti och spira mikrogrönt på fönsterbrädet i november. Du får också tips på hur du kan tillverka växtnäring, toppa jätteverbena och luktärter samt arrangera en egen jordfabrik på växtplatsen. I boken finns dessutom flera smarta råd om hur du tar hand om grönsaker som råkar gå i blom eller plantor som blir för rangliga.

Odlingsexperten Jessica Lyon arbetar till vardags på lantbruket Tyresta gård utanför Stockholm. Där har hon skapat ett litet paradis som lockar mängder av besökare som vill lära sig mer om naturlig odling. Hon driver även den populära webbkanalen OdlingsTV och håller uppskattade föreläsningar och odlingskurser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Odla i köksträdgård, fönster & rabatt : hållbar trädgård året om
  2. +
  3. Det nya trädgårdslandet : om att odla grönsaker, blommor och sig själv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det nya trädgårdslandet : om att odla grönsaker... av Hannu Sarenström (inbunden).

Köp båda 2 för 533 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Odla i köksträdgård, fönster & rabatt : hållbar trädgård året om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättillgänglig och inspirerande odlingsbok
    elisabet lind, 2 april 2022

    En trevlig indelning indelning av boken i månadskapitel. Språket är lättillgängligt och inger en känsla av optimism som ger även en mindre van odlare tillförsikten att lyckas med sin odling. Särskilt trevlig är den korta texten under rubriken "Hjälp, vad hände nu" med tips om vad man ska göra om man gjort fel eller om frön och plantor inte utvecklas som förväntat. Till sist tycker jag att fotona och texten kompletterar varandra ovanligt bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jessica Lyon