English first! [Reviderad] (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2015-01-20
Upplaga
1. uppl., 8. tr.
Förlag
Bilda förlag
Illustratör/Fotograf
Erika Eklund
Illustrationer
ill.
Dimensioner
239 x 173 x 15 mm
Vikt
600 g
SAB
Fe
ISBN
9789157446473
English first! [Reviderad] (häftad)

English first! [Reviderad]

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-01-20
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Engelska för vuxna nybörjare. Lämplig både för den riktige nybörjaren och för den som redan kan lite engelska och som behöver använda och bygga på sina kunskaper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. English first! [Reviderad]
  2. +
  3. English plus

De som köpt den här boken har ofta också köpt English plus av Sally Ocklind (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sally Ocklind

Bloggat om English first! [Reviderad]

Övrig information

Engelska för vuxna nybörjare. Lämplig både för den riktige nybörjaren och för den som redan kan lite engelska och som behöver använda och bygga på sina kunskaper. Författare är Sally Ocklind som skrivit bl a Contact English.

Boken är tänkt för grupper med blandad språklig bakgrund och därför har vi varit mycket återhållsamma med svenskan. Instruktioner och förklaringar är skrivna på lätt svenska. Användbara engelska strukturer och fraser presenteras från början för att tidigt uppmuntra kommunikation omkring vardagliga situationer.

English first! har 19 avsnitt som vart och ett innehåller texter, ofta i dialogform, och övningar med förklaringar och kommentarer i nära anslutning. Några avsnitt har också en lite svårare text av informationskaraktär. Ordlistor finns till varje avsnitt. Det tjugonde avsnittet ger tips om fristående och lite annorlunda övningar.

Fyra repetitionsavsnitt Check your learning är inlagda med jämna mellanrum. I anslutning till varje repetitionsavsnitt finns hör- och uttalsövningar.

En väl tilltagen uppslagsdel ger en samlad och systematiska bild av den viktigaste grammatiken. Här finns också oregelbundna verb och uttalstecken. I uppslagsdelen finns dessutom uppställningar med ord som hör till olika ämnesområden t ex mat, boende, samhällsliv etc med vars hjälp man bygger på texternas ordförråd. Nyckel och alfabetisk ordlista ingår. Ljudkassett kan köpas separat.

Boken har en lättillgänglig och tilltalande utformning i färg.