Hola de nuevo! (häftad)
Format
Häftad
Språk
Spanska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2004-09-01
Förlag
Bilda förlag
Medarbetare
Jódar, Teresa (medf.)
Illustratör/Fotograf
Anna Gunneström, Beatrice Hernandez
Illustrationer
Färgill.
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Fk
ISBN
9789157476913
Hola de nuevo! (häftad)

Hola de nuevo!

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Spanska, 2004-09-01
342
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den nya fortsättningsboken ¡Hola de nuevo! tar vid där ¡Hola! spanska för resan slutade - nu bygger vi vidare, färden går över Atlanten till bl.a. Costa Ricas djungler, en estancia i Argentina och Anderna i Ecuador. Tillbaka i Spanien besöker vi en flamencolektion i Sevilla, fotvandrar i Pyrenéerna, intervjuar en (levande) staty i Barcelona och läser om olivolja och vinframställning. Du får en mångfacetterad bild avden spansktalande världen. Ny grammatik förklaras och övas. Det finnsäven övningar i ordkunskap och underlag för kommunikativa övningar i form av intervjuer och rollspel.Texterna har utförliga styckeordlistor. I slutet av boken finns alfabetiska ordlistor samt facit till de flesta av övningarna.Till boken finns ett ljudband. Kan köpas som cd-audio eller kassett.Hola de nuevo kan även användas efter andra nybörjarböcker. Den är tänkt i första hand för studieförbund eller för egna studier samt som repetitionsbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hola de nuevo!
  2. +
  3. Balun-Canan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Balun-Canan av Rosario Castellanos (häftad).

Köp båda 2 för 497 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hola de nuevo!. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hola de nuevo, en lärobok av hög klass
    Erik Paul Westman, 12 maj 2015

    Jag hade lånat boken 2 gånger på bibl. och fann att jag måste ha en egen bok. En bok värd att äga.

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

Den nya fortsättningsboken ¡Hola de nuevo! tar vid där ¡Hola! spanska för resan slutade - nu bygger vi vidare, färden går över Atlanten till bl.a. Costa Ricas djungler, en estancia i Argentina och Anderna i Ecuador. Tillbaka i Spanien besöker vi en flamencolektion i Sevilla, fotvandrar i Pyrenéerna, intervjuar en (levande) staty i Barcelona och läser om olivolja och vinframställning. Du får en mångfacetterad bild av den spansktalande världen.
Ny grammatik förklaras och övas. Det finns även övningar i ordkunskap och underlag för kommunikativa övningar i form av intervjuer och rollspel.
Texterna har utförliga styckeordlistor. I slutet av boken finns alfabetiska ordlistor samt facit till de flesta av övningarna.
Till boken finns ett ljudband. Kan köpas som cd-audio eller kassett.

Hola de nuevo kan även användas efter andra nybörjarböcker. Den är tänkt i första hand för studieförbund eller för egna studier samt som repetitionsbok.