Första föreningsboken (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Handbok för föreningslivet
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2005-03-01
Förlag
Bilda Förlag & Idé
Illustrationer
ill.
Dimensioner
238 x 170 x 6 mm
Vikt
220 g
SAB
Bi
ISBN
9789157477446
Första föreningsboken (storpocket)

Första föreningsboken

Storpocket Svenska, 2005-03-01
209
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Är du nyvald till förtroendeuppdrag i föreningen? Vill du veta mer om hur man kan arbeta tillsammans i en förening? Med många exempel ? inte minst från föreningar för invandrare och ungdomar ? hjälper Första fö reningsboken dig att överblicka hur föreningslivet fungerar. Boken bes kriver översiktligt vad en förening är och hur man bildar en förening, vilka förtroendeuppdrag som vanligen finns i föreningen, styrelsens o ch medlemmarnas roller och ansvar, mötesdemokrati och mötesteknik, hur man klarar ekonomin och söker pengar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Första föreningsboken
 2. +
 3. Försäkringsboken 2015

De som köpt den här boken har ofta också köpt Försäkringsboken 2015 av Madeleine Randquist (häftad).

Köp båda 2 för 698 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Bergqvist

 • Uppland

  Ulf Bergqvist, Rolf Jacobson

  Uppland steg sent ur havet men blev tidigt ledande i Sveariket. Spåren av historien är många: forntidsgravar, runstenar, kyrkor, stormaktsslott och järnbruk.

 • Informera : i och om föreningen

  Ulf Bergqvist

  Bra skött information bidrar till en god kontakt mellan styrelse och medlemmar, och betyder också mycket för hur föreningen klarar att påverka andra i sina hjärtefrågor. Hela styrelsen har ansvar men informationsuppgifter kan även delegeras till a...

Övrig information

Är du nyvald till förtroendeuppdrag i föreningen? Vill du veta mer om hur man kan arbeta tillsammans i en förening? Med många exempel - inte minst från föreningar för invandrare och ungdomar - hjälper Första föreningsboken dig att överblicka hur föreningslivet fungerar. Boken beskriver översiktligt vad en förening är och hur man bildar en förening, vilka förtroendeuppdrag som vanligen finns i föreningen, styrelsens och medlemmarnas roller och ansvar, mötesdemokrati och mötesteknik, hur man klarar ekonomin och söker pengar.