Smörstekt : läckra recept för lågkolhydratkosten LCHF
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2008-03-01
Upplaga
1
Förlag
Bilda Förlag
Illustrationer
Ja
Dimensioner
240 x 165 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Qcabb
ISBN
9789157480026
Smörstekt : läckra recept för lågkolhydratkosten LCHF

Smörstekt : läckra recept för lågkolhydratkosten LCHF

(20 röster)  |  Läs 3 recensioner
Spiral Svenska, 2008-03-01

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

Den första svenska kokboken för en lågkolhydratkost enligt modellen LCHF (Low-Carb and High-Fat). Recepten är lättlagade och resultatet blir god mat som ger en långvarig mättnadskänsla. Lågkolhydratkosten är en metod bland andra kostmodeller och den har likheter med Atkinsdieten och i viss mån GI, som dock bygger på att balansera, inte utesluta, kolhydrater. LCHF-metoden utesluter kolhydrater så mycket som möjligt och vänder sig i första hand till dem som vill gå ner i vikt, har diabetes typ 2 och till dem som har svåra kariesproblem. Här berättas även om de forskningsresultat som nu mer och mer vinner gehör och som riktlinjer för kostråd till diabetiker. Förord av läkaren Annika Dahlqvist.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Smörstekt : läckra recept för lågkolhydratkosten LCHF. Sätt ditt betyg »
 1. Många läckra recept, fina bilder, ett bra format....
  mats.hylten (Malmö), 30 maj 2013

  Många läckra recept, fina bilder, ett bra format. Boken rekommenderas både till vardag och fest, och om du bjuder gäster får det sig en överraskande bra insteg till LCHF kosten.

 2. Rekommenderas
  Maggan, 13 maj 2009

  Kanonbra bok! Många läckra lättlagade recept! Ett plus för att antalet kolhydrater är noterat efter varje recept, samt att det även finns en veckomeny.

 3. Inte att förglömma
  Karin, 24 februari 2009

  Jag vill slå ett slag för denna bok. Jag köpte den tillsammans med Annika Dahlqvists nya kokbok, och Smörstekt står sej gott i konkurrensen. Enkla recept med finurliga vinklingar som jag inte tänkt på. Heder åt boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Gun-Marie Nachtnebel

 • Lowcarbguiden : den hjärtvänliga vägen till ett sunt och smalare liv

  Gun-Marie Nachtnebel

  Författaren Gun-Marie Nachtnebel är utbildad inom kost, näring och hälsa med lärarexamen som hem- och konsumentkunskapslärare och hon är legitimerad gymnasielärare. Boken är faktagranskad och kosten är bra för viktminskning och mot bukfetma för en...

 • Das Herz-Kochbuch

  Gun-Marie Nachtnebel, Annika Tidehorn

  Nach wie vor sind Herzerkrankungen eine der häufigsten Todesursachen in Deutschland - hervorgerufen durch zu viel Stress, zu wenig Sport oder weil wir zu viel und zu fettig essen. Jedoch gibt es vieles, was wir selbst für ein gesundes Herz und ein...