Short cuts 2: Allt-i-ett-bok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2000-03-01
Förlag
Bonnier Utbildning AB
Medarbetare
Peterson, Lennart (medf.)
Dimensioner
238 x 168 x 12 mm
Vikt
480 g
SAB
Fe/O
ISBN
9789162235147
Short cuts 2: Allt-i-ett-bok (häftad)

Short cuts 2: Allt-i-ett-bok

Häftad Engelska, 2000-03-01
129
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Short Cuts 1 och 2 är ett väl beprövat läromedel som fått mycket beröm av såväl lärare som elever, eftersom både texter och övningar visat sig fungera mycket bra i klassrummet. Du och dina elever kan välja det arbetssätt som passar er bäst - lärarlett eller mer elevplanerat. Short Cuts tar sats direkt från åk 9 och ger eleverna en ny utmaning. Siktet är inställt på goda resultat för eleverna samtidigt som böckerna har många inslag som gör inlärningen omväxlande och lustfylld. Förutom ett mycket varierat texturval med stor spridning i tid och rum, så tar Short Cuts fasta på kraven i momenten tala, skriva samt kulturorientering.
Resource Pages är separata temadelar i båda böckerna där eleverna får många tips hur de kan utveckla sitt talade och skrivna språk. I Short Cuts 1 och 2 behandlas bl.a. Oral Presentations, Writing a Summary, Informal/Formal Letters och Writing a CV.

Övningar
Stor tyngdpunkt ligger på de fria tal- och skrivövningarna. Genom att använda sin engelska i "fria" sammanhang utvecklar eleverna sin engelska mot allt större variation och säkerhet. Den direkta språkträningen är också ett framträdande inslag i båda böckerna. Grammatiken befästs och utvecklas i ett separat avsnitt med grammatiska regler och övningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Short cuts 2: Allt-i-ett-bok
  2. +
  3. All In Facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt All In Facit av Jörgen Gustafsson, Linda Odén (häftad).

Köp båda 2 för 238 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jörgen Gustafsson