Solid Ground 1 Student's Book inkl. ljud (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2003-10-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustrationer
ill.
Dimensioner
239 x 169 x 14 mm
Vikt
540 g
Antal komponenter
Bok + 1 CD
SAB
Fe
ISBN
9789162248697
Solid Ground 1 Student's Book inkl. ljud (häftad)

Solid Ground 1 Student's Book inkl. ljud

Students book

Häftad Svenska, 2003-10-01
519
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Texterna är av varierad karaktär och längd, och ovanligt många av dem är humoristiska, andra är spännande eller gripande. Bland textpärlorna finns en hejdlös historia om en lärare som förvandlar en elev till en skottkärra. Här finns en het uppgörelse mellan mor och dotter, en ung uteliggares grymma vardag, två scener (det autentiska manuskriptet) ur storfilmen Titanic samt galna glimtar från ett annorlunda fångläger. Här finns också ryslig skräck och några riktigt söta historier. Ordträningen består, förutom det återkommande arbetet med styckeorden, bl.a. av ett konsekvent nötande av de knöliga prepositionerna i engelskan (framför allt i bok 1). Dessutom finns gott om stavnings- och uttalsträning samt ordbildningsövningar. I bok 2 dyker frasverben upp som nytt stort moment. Grammatiken arbetar man igenom ordentligt i de Grammar Platforms (på gulfärgade uppslag) som återkommer med jämna mellanrum. Därifrån hänvisas eleverna vid behov vidare till avsnittet Grammar Rules &Tables längst bak i boken. Hörövningarna är mycket varierade (flera av dem autentiska) och är alltid knutna till texterna. Även tal- och skrivövningar har en framträdande plats i läromedlet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Solid Ground 1 Student's Book inkl. ljud
  2. +
  3. In real life Student's CD för komplettering

De som köpt den här boken har ofta också köpt In real life Student's CD för komplettering av Fred Nilsson, Gunnar Svedberg (cd-bok).

Köp båda 2 för 938 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Solid Ground 1 Student's Book inkl. ljud

Övrig information

Solid Ground är ett läromedel i engelska för gymnasieskolans studieförberedande program kurs A (steg 5) och B (steg 6).

Välkommen att bekanta dig med ett mycket välstrukturerat och genomarbetat läromedel. Layouten är läcker och tydlig för att både väcka intresse och skapa trygghet i arbetet. Instruktionerna är enkla och lättfattliga och gör övningarna näst intill självgående. Student¿s Book 1 och 2 är alltigenom elevvänliga böcker!