Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2005-04-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
247 x 198 x 8 mm
Vikt
340 g
SAB
Fe
ISBN
9789162260392
What's up?. 6, Textbook (häftad)

What's up?. 6, Textbook

textbook 6

Häftad Svenska, 2005-04-01
229
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du och dina elever arbeta med ett beprövat, flexibelt och mycket uppskattat läromedel? Med What's up? blir inlärningen spännande och lustfylld: Texter som utmanar. Litterära utflykter i tid och rum. Intresseväckande realia. Med mångsidiga What's up? har du alla möjligheter att variera och individualisera lektionerna. Textboken är indelad i 9 units, t.ex. Holidays, Food, Mysteries och Life stories. Varje unit inleds med en diskussionsfråga med bildstöd och en hörövning. Sedan följer, med ökande längd och svårighetsgrad, en A-text, en B-text och en C-text. Varje unit avslutas med hänvisning till avsnittet Extra Reading längre fram i boken. Minigrammatiken tar upp alla vanliga moment som svenska elever kan ha svårt för. Förklaringarna är enkla och tydliga. Exemplen är skrivna på lätt, vardaglig engelska. Övningsmästaren är en samlingsportal för olika digitala övningar. De är knutna till Sanoma Utbildnings läromedel i språk och innehåller allt från ljudfiler och ordträning till hörövningar och lucktexter. Övningsmästaren är helt kostnadsfri.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. What's up?. 6, Textbook
  2. +
  3. New What's Up? 5 Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt New What's Up? 5 Workbook av Maria Göransson, Agneta Hjälm, Karl-Erik Widlund, Andy Cowle (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

What¿s Up? år 6 är Bonniers nyskrivna och välstrukturerade läromedel i engelska för elever i år 6. Alla komponenterna bildar en tilltalande enhet som slår en gedigen bro mellan år 6 och 7.