Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2005-07-01
Upplaga
1
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustrationer
ill.
Dimensioner
247 x 198 x 9 mm
Vikt
320 g
Antal komponenter
Bok + 1 CD-ROM
SAB
Fe
ISBN
9789162260415
What's up?. 6, Workbook (häftad)

What's up?. 6, Workbook

workbook 6

Häftad Svenska, 2005-07-01
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vill du och dina elever arbeta med ett beprövat, flexibelt och mycket uppskattat läromedel? Med What's up? blir inlärningen spännande och lustfylld: Texter som utmanar. Litterära utflykter i tid och rum. Intresseväckande realia. Med mångsidiga What's up? har du alla möjligheter att variera och individualisera lektionerna. Övningarna har tydliga instruktioner på svenska och är lätta att arbeta med. Varje avsnitt innehåller många ord- och frasövningar, fria tal- och skrivövningar samt hörövningar av olika typ, både textnära och fristående. I den återkommande övningen In English, please får eleverna träna på att klara av mycket vardagliga situationer på engelska. Till A-texterna finns en liten grammatikruta, kallad Check this out. Här påminns eleverna om grammatik de tidigare mött, men lite utvidgat. I B-texterna presenteras ny grammatik i en lättläst dialog, med efterföljande övningar. Du hittar interaktiva övningar, på ord, fraser och grammatik samt inspelningar av dialogerna (B-texterna från textboken) på www.ovningsmastaren.se. Du hittar även inspelningar av textbokens alla A-, B- och C-texter på www.ovningsmastaren.se.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. What's up?. 6, Workbook
  2. +
  3. What's Up? 4 Textbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt What's Up? 4 Textbook av Karl-Erik Widlund, Maria Göransson, Agneta Hjälm, Andy Cowle (häftad).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

What¿s up? år 6 är Bonniers nyskrivna och välstrukturerade läromedel i engelska för elever i år 6. Alla komponenterna bildar en tilltalande enhet som slår en gedigen bro mellan år 6 och 7.

Övningsbok år 6
Här finns en accentuerad skillnad mellan riktigt lätta och mer krävande övningar, vilka är klart definierade som vocabulary, speaking, listening, writing eller reading.
Övningarna har tydliga instruktioner på svenska och är lätta att arbeta med. Varje avsnitt innehåller många fria tal- och skrivövningar samt hörövningar av olika typ, både textnära och fria. I den återkommande övningen In English, please får eleverna träna på att klara av mycket vardagliga situationer på engelska.