Format
Häftad
Språk
Spanska
Antal sidor
87
Utgivningsdatum
2005-03-01
Upplaga
1
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustrationer
färgill., foto
Dimensioner
242 x 185 x 6 mm
Vikt
260 g
Antal komponenter
Bok + onlinematerial
SAB
Fk
ISBN
9789162261719
¡Vale!. 8, Textboken (häftad)

¡Vale!. 8, Textboken

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Spanska, 2005-03-01
333
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
¡Vale! är ett läromedel i spanska där eleven möter språket på ett lekfullt och inspirerande sätt genom en måttfull progression och många, variationsrika övningar. I alla delar av ¡Vale! finns möjlighet för lärare och elever att välja olika nivåer efter intresse och förmåga.

¡Vale! 8 vänder sig till elever i åk 8.

Textböckerna
Eleven möter olika sorters texter. Vardagliga teman varvas med realia, sånger och ramsor. I slutet av varje bok finns Español para todos, några uppslag i tidningsformat, som ger ett mer autentiskt intryck. ¡Vale! 8 och 9 innehåller dessutom ett antal längre extratexter. Textböckerna innehåller styckeordlistor och ett utförligt grammatikavsnitt till respektive nivå.

Övningsböckerna
Övningsböckerna följer textböckernas upplägg. Med jämna mellanrum finns repetitionsavsnitt,
vilket ger ytterligare möjlighet till individualisering och anpassning. Eleverna uppmanas på ett tidigt stadium att fundera över hur de lär sig och får prova på olika inlärningsknep. Längst bak återfinns alfabetiska ordlistor.

Lärarhandledningarna
Lärarhandledningen till respektive nivå är en guldgruva av metodiska tips och innehåller en stor mängd kopieringsunderlag samt färdiga prov. Här återfinns även manus till samtliga hörövningar.

Övningsmästaren
Nu finns både ljudfiler, ordträning och övningar till ¡Vale! samlat i Övningsmästaren. Materialet är kostnadsfritt och fungerar lika bra på dator, surfplatta som mobil. Läs mer på www.ovningsmastaren.se

Onlinebok
¡Vale! övningsböcker finns även som onlineböcker. De innehåller funktioner som uppläsning av text, zoomverktyg, skriva och rita samt sätta ut bokmärken, göra noteringar och anteckningar.

Till ¡Vale! 8 finns också ¡VALE! Färdighetsprov som testar varje förmåga: Hablar, Escuchar, Escribir och Leer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ¡Vale!. 8, Textboken
  2. +
  3. ¡Vale!. 8, Övningsboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt ¡Vale!. 8, Övningsboken av Örjan Hanson, Inmaculada Moreno Teva, Livia Ramirez Nilsen (häftad).

Köp båda 2 för 582 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av ¡Vale!. 8, Textboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ¡Vale! 8
    Måna, 27 april 2021

    Jag skaffade den här läroboken för att kunna ligga ett kapitel före vid läxläsning med barnbarn. Trevliga texter från olika områden.

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

I ¡Vale! möter eleven spanskan på ett lekfullt och inspirerande sätt genom trevliga texter, en långsam progression och många, variationsrika övningar. Serien är indelad i fyra delar för skolåren 6-9. Under våren 2005 utkommer ¡Vale! 8.