Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Spanska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2005-05-01
Upplaga
1
Förlag
Sanoma Utbildning
Illustrationer
ill.
Dimensioner
170 x 240 x 10 mm
Vikt
260 g
SAB
Fk
ISBN
9789162261733
¡Vale!. 8, Övningsboken (häftad)

¡Vale!. 8, Övningsboken

Häftad Spanska, 2005-05-01
209
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
¡Vale! är ett läromedel i spanska där eleven möter språket på ett lekfullt och inspirerande sätt genom en måttfull progression och många, variationsrika övningar. I alla delar av ¡Vale! finns möjlighet för lärare och elever att välja olika nivåer efter intresse och förmåga. ¡Vale! 8 vänder sig till elever i åk 8. Eleven möter olika sorters texter. Vardagliga teman varvas med realia, sånger och ramsor. I slutet av varje bok finns Español para todos, några uppslag i tidningsformat, som ger ett mer autentiskt intryck. ¡Vale! 8 och 9 innehåller dessutom ett antal längre extratexter. Textböckerna innehåller styckeordlistor och ett utförligt grammatikavsnitt till respektive nivå. Övningsböckerna följer textböckernas upplägg. Med jämna mellanrum finns repetitionsavsnitt, vilket ger ytterligare möjlighet till individualisering och anpassning. Eleverna uppmanas på ett tidigt stadium att fundera över hur de lär sig och får prova på olika inlärningsknep. Längst bak återfinns alfabetiska ordlistor. Lärarhandledningen till respektive nivå är en guldgruva av metodiska tips och innehåller en stor mängd kopieringsunderlag samt färdiga prov. Här återfinns även manus till samtliga hörövningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ¡Vale!. 8, Övningsboken
  2. +
  3. ¡Vale!. 7, Övningsboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt ¡Vale!. 7, Övningsboken av Örjan Hanson, Inmaculada Moreno Teva, Livia Ramirez Nilsen (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om ¡Vale!. 8, Övningsboken

Övrig information

I ¡Vale! möter eleven spanskan på ett lekfullt och inspirerande sätt genom trevliga texter, en långsam progression och många, variationsrika övningar. Serien är indelad i fyra delar för skolåren 6-9.