Format
Häftad
Språk
Engelska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2005-09-01
Upplaga
1
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Friberg, Göran, Persson, Jan-Åke
Illustrationer
ill.
Dimensioner
290 x 210 x 3 mm
Vikt
120 g
SAB
Fe
ISBN
9789162267810
Try again. 1 (häftad)

Try again. 1

Häftad Engelska, 2005-09-01
129
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Sanoma Utbildning) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

  1. Try again. 1
  2. +
  3. Swedish vocabulary - A quick guide to a basic Swedish vocabulary

De som köpt den här boken har ofta också köpt Swedish vocabulary - A quick guide to a basic S... av Daniel Eriksson (Övrigt).

Köp båda 2 för 177 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Try again. 1

Övrig information

När man lär sig ett språk som nybörjare är det lätt att lära sig rätt. Att vänta med de korrekta lösningarna kan befästa felaktigheter och göra framtida korrigeringar tidskrävande. För alla de elever som påbörjat sina studier i engelska kommer nu tre häften som övar grundläggande färdigheter i det engelska språket.

Samtliga tre häften i serien Try again är främst avsedda för grundskolans unga nybörjare, men kan användas av alla nybörjare oavsett vilket basläromedel man arbetar med. Samtliga häften har en tydlig struktur och är roligt illustrerade för att både utmana och uppmuntra eleverna.

Varje kapitel inleds med exempel följda av en enkel regel. Genom att läsa igenom exempel och regel och därefter arbeta sig igenom övningarna befäster eleven sina kunskaper. För att se om de nya kunskaperna har fastnat kan eleven sedan göra det diagnostiska test som finns till varje kapitel.