Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2006-07-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Alvarez Montalbán, Fernando, Håkanson, Ulla, Beeck, Hans L.
Illustrationer
ill.
Dimensioner
247 x 195 x 8 mm
Vikt
340 g
SAB
Fk
ISBN
9789162269081
Buena idea 1 Libro de trabajo (häftad)

Buena idea 1 Libro de trabajo

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2006-07-01

Slutsåld

Det är verkligen en god idé att lära sig spanska idag, när den spansktalande kulturen är mer framträdande än någonsin, bland annat genom musik, mat och sport. Allt detta finns självklart med i Buena idea. Med en genomtänkt progression och metodik förs eleverna på ett naturligt sätt in i en användbar spanska. Dels möter materialet eleverna där de befinner sig, med texter på teman som shopping, resor, musik och studier, dels vidgar det vyerna genom fördjupad information om språk och kultur. I Buena idea byggs innehållet kring vardagliga situationer och ämnesområden. Dessa är sedan utgångspunkten för vad som övas. Stor vikt läggs vid inlärning av ord och fraser. En kursöversikt i början av boken visar tydligt vad som tas upp aktivt och passivt i varje text. I Buena idea uppmanas eleverna till reflektioner kring sin egen inlärning och de får hjälp genom återkommande Consejos, tips och råd om t.ex. ordinlärning och textläsning. Buena idea består av två huvudkomponenter, en textbok och en studiebok, med tydliga kopplingar till varandra: Libro de textos Buena idea 1 motsvarar kursen spanska 1 och består av 24 kapitel, som - speciellt i början av boken - är ganska korta. Detta ger känsla av att man kommer igång snabbt med sin spanska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Buena idea 1 Libro de trabajo. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lite om mycket, och lite om mer
  Tekla, 16 september 2016

  Bra språkbruk för de som vill lära sig lite om mycket inom spansk vardagsgrammatik. Det mest basala. En ganska ok start.

 2. Ord och textläsning
  Ingvar Olsén, 26 mars 2014

  Med boken följer med att du kan träna ord med hjälp av datorn. Den delen är slarvigt gjord. Text och övniningsboken OK.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Buena idea 2 Libro de textos inkl. ljudf

  Ulla Håkanson, Hans L Beeck, Fernando Alvarez Montalbán

  Det är verkligen en god idé att lära sig spanska idag, när den spansktalande kulturen är mer framträdande än någonsin, bland annat genom musik, mat och sport. Allt detta finns självklart med i Buena idea. Med en genomtänkt progression och metodik ...

Övrig information

Libro de trabajo
I studieboken finns en stor mängd övningar till alla de språkliga färdigheterna. Eleverna uppmanas dessutom till att fundera över sin egen inlärning och de får hjälp genom återkommande Consejos, tips och råd om t.ex. ordinlärning och textläsning.

Med jämna mellanrum ligger repetitionsavsnitt som kan fungera som ett test för eleven själv.