Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2006-02-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Medarbetare
Göransson, Maria
Illustrationer
ill.
Dimensioner
280 x 202 x 8 mm
Vikt
280 g
SAB
Fe
ISBN
9789162272463
What's Up? 4 Textbook (häftad)

What's Up? 4 Textbook

textbook 4

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2006-02-01
189
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
What's up? 4-6 är ett läromedel i engelska som har ett kommunikativt och elevaktivt arbetssätt. Eleverna möter engelskan som vardagsspråk och som det talas i olika länder. Textbook är uppdelade i "units" som vardera innehåller fyra kapitel. I åk 4 får vi följa familjen Clark med barnen Olivia och Fraser, grannarna och släkten i Australien. Ett unit handlar enbart om USA och ett unit är ett speciellt julavsnitt. Eleverna får bl.a. träna sig i att presentera sig själva, räkna på engelska, tala om sporter, musik och hobbies, färger, kläder och hemmet, tala i telefon och att beställa mat på en snabbmatsrestaurang. Grammatiken presenteras i Focus-rutor i varje kapitel med uppföljningsuppgifter i Workbook.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. What's Up? 4 Textbook
  2. +
  3. New What's Up? 5 Workbook

De som köpt den här boken har ofta också köpt New What's Up? 5 Workbook av Maria Göransson, Agneta Hjälm, Karl-Erik Widlund, Andy Cowle (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av What's Up? 4 Textbook. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Användbart komplement!
    Anni, 4 december 2014

    Jag skulle säga att denna bok passar bäst till nyfikna lågstadiebarn som är intresserade av att lära sig engelska. Den börjar nämligen från grunden. Man behöver inga förkunskaper alls. Jag passade på att köpa denna bok när den var på rea, som komplement till den ordinarie läroboken, till min kunskapstörstande tioåriga dotter, som går i åk 4. Hon uppskattade den, även om den, liksom den ordinarie boken de har i skolan, egentligen är alldeles för lätt då de ju läst engelska sedan åk 2. Hon hade... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

What¿s up? är vårt nyskrivna och välstrukturerade läromedel i engelska för elever i år 4-6. What¿s up? år 5 utkommer under våren 2007.
Författare: Widlund Karl-Erik, Göransson Maria, Hjälm Agneta, Cowle Andy.