Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2011-04-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
225 x 194 x 12 mm
Vikt
500 g
SAB
Ff
ISBN
9789162275013
Einverstanden 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven (häftad)

Einverstanden 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2011-04-06
504
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Einverstanden är ett läromedel för gymnasieskolans Tyska 3 och 4. I Einverstanden möts eleverna av intresse-väckande texter och får kontinuerligt använda alla sina språkliga förmågor. Genom en tydlig struktur och ett tilltalande formspråk lockas eleverna allt djupare in i det tyska språket och kulturområdet. Eleverna både kan, vill och vågar använda tyska! Ett viktigt mål är att eleverna ska utveckla sin förmåga att kommunicera i olika vardagliga situationer. Eleverna förbättrar även successivt sin skriftliga förmåga genom att skriva e-post, brev, tidningsnotiser, korta berättelser m.m. De varierade texterna ger eleverna möjlighet att reflektera över levnadssätt, kulturtraditioner och samhällsförhållanden i såväl de tysktalande länderna som i Sverige. I Einverstanden 2 finns också en stor variation av texter som ger eleverna lustfyllda läsupplevelser i både tid och rum. Förutom skönlitterära texter, faktatexter, dialoger, sånger och dikter finns bland de 37 texterna Jugend Direkt, hörtexter i form av autentiska intervjuer där ett antal ungdomar berättar om bl.a. fritid, skola och framtidsdrömmar. Under rubriken Kulturträger ges kortfattade och allmänbildande porträtt av några framstående personer från den tysktalande världen, t.ex. Johann Sebastian Bach.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Einverstanden 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven
  2. +
  3. Einverstanden 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven

De som köpt den här boken har ofta också köpt Einverstanden 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler ... av Nils Johansson, Susanne Lüders, Hans Sölch, Kjell Rindar, Hans L Beeck (häftad).

Köp båda 2 för 1008 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Einverstanden 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler för eleven. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Infobrist om ljudlänk, annars ok kurslitteratur
    Birgitta Ivarsson, 21 februari 2019

    Denna är rekommenderad kurslitteratur och fungerar med deras undervisning på den nivån. MEN länken till ljudfilerna är inte korrekt. Vid telefonkontakt med er blev jag hänvisad till förlaget, och de hjälpte mig med rätt länk. MEN den informationen måste absolut finnas redan hos er så man får rätt från början.

Visa alla 1 recensioner