Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2008-03-01
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
225 x 195 x 17 mm
Vikt
630 g
SAB
Fe
ISBN
9789162275143
Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler och elevwebb (häftad)

Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler och elevwebb

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-03-01
549
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Texterna, både skönlitterära och faktatexter, utgör grunden i materialet. De är valda både för att de har stort läsvärde och för att de speglar olika delar av den engelskspråkiga världen. Core 1 är indelad i sex olika teman: Breaking the Ice, A Smiling Face, Identity, Glimpses of the Past, Spine-chilling och Travel and Adventure. Varje tema inleds med en bild och några reflekterande frågor. Sedan följer en längre hörövning samt tre lästexter med övningar. Den sista texten är en novell som kan användas till reflektion och textanalys. Temat kompletteras med en dikt eller en sång. Till var och en av texterna finns innehållsfrågor, ordkunskapsövningar, t.ex. synonymer, motsatsord, false friends, ordbildning, prepositioner, phrasal verbs och collocations. Fria tal- och skrivövningar är ett självklart inslag i övningskedjan till varje text. I Core 1 avslutas varje temaområde med ett avsnitt kallat Speaking and Writing, där eleverna, utifrån sin nivå, får ännu en chans att träna fri muntlig och skriftlig produktion. I Core 2 har uppföljningsövningarna till texterna utökats med mer avancerade tal- och skrivövningar. I det omfattande avsnittet Portfolio Skills får eleverna hårdträna de fyra färdigheterna reading, listening, speaking och writing (även ordkunskap ingår).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler och elevwebb
  2. +
  3. Core English 1 Elevfacit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Core English 1 Elevfacit av Jörgen Gustafsson, Monica Hjorth, Eric Kinrade (häftad).

Köp båda 2 för 668 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler och elevwebb. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. gymnasium
    Abdul, 23 januari 2010

    Engelska A

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna