Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2009-03-16
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
225 x 195 x 15 mm
Vikt
712 g
SAB
Fe
ISBN
9789162293697
Core English 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler (häftad)

Core English 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2009-03-16
539
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Texterna, både skönlitterära och faktatexter, utgör grunden i materialet. De är valda både för att de har stort läsvärde och för att de speglar olika delar av den engelskspråkiga världen.
Core 2 är indelad i Fiction, Non-fiction och Classics . Fiction består av tematiskt indelade skönlitterära texter. Non-fiction är en samling tidningsartiklar som tar upp aktuella ämnen. Classics innefattar sex kända klassiska verk ur den brittiska och amerikanska litteraturhistorien samt information om författaren och samtiden.

Övningarna
Till var och en av texterna finns innehållsfrågor, ordkunskapsövningar, t.ex. synonymer, motsatsord, false friends, ordbildning, prepositioner, phrasal verbs och collocations. Fria tal- och skrivövningar är ett självklart inslag i övningskedjan till varje text. I Core 1 avslutas varje temaområde med ett avsnitt kallat Speaking and Writing, där eleverna, utifrån sin nivå, får ännu en chans att träna fri muntlig och skriftlig produktion. I Core 2 har uppföljningsövningarna till texterna utökats med mer avancerade tal- och skrivövningar.

Portfolio Skills
I detta omfattande avsnitt får eleverna hårdträna de fyra färdigheterna reading, listening, speaking och writing (även ordkunskap ingår). Övningarna liknar det nationella provet till sin karaktär och föregås av tips och råd till eleverna. Avsnittet passar bra för individualiserat arbete eftersom läraren kan hänvisa till det moment i Portfolio Skills som eleven behöver träna mer på. Eleven antecknar sina resultat på en blankett - My Dossier - där även läraren kan skriva kommentarer.

OBS det ingår inte längre någon cd. Ljudfilerna finns på www.ovningsmastaren.se. Klicka på Engelska och klicka, på nästa sida, på omslaget av boken så kommer du till ljudfilerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Core English 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler
  2. +
  3. Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler och elevwebb

De som köpt den här boken har ofta också köpt Core English 1 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler o... av Jörgen Gustafsson, Monica Hjorth, Eric Kinrade (häftad).

Köp båda 2 för 1078 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Core English 2 Allt i ett-bok inkl. ljudfiler. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. recension om boken
    Hiroshi Orihara, 16 november 2015

    Den här boken passar inte bra alls till alla eftersom de flesta texter innehåller ofta främmande ord som vi inte använder vardagarna och anvisningar till nationella provet är inte tydlig alls.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Core English 2 Allt i ett-bok inkl. ljudf...