Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2009-10-27
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
240 x 172 x 14 mm
Vikt
520 g
ISBN
9789162298128
OBM - Ledarskapets psykologi (häftad)

OBM - Ledarskapets psykologi

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2009-10-27

Slutsåld

OBM - Ledarskapets psykologi

OBM står för Organizational Behavior Management och visar på ett enkelt och pedagogiskt sätt hur modern psykologisk kunskap kan användas i ledarskap och organisationsförändring.

OBM - Ledarskapets psykologi ger teori och konkreta praktiska verktyg för förändring. Det är människors beteende, inte värderingar eller egenskaper, som påverkar resultatet. Boken lär dig vikten av konsekvenser och ger dig förklaringen till varför medarbetare gör som de gör. Ett konsekvensstyrt ledarskap ger de nödvändiga verktygen för att genomföra verklig förändring via beteenden.

OBM - Ledarskapets psykologi har skrivits av Leif E. Andersson - datavetare och psykolog som arbetar med utveckling av ledare, projektledare, medarbetare och organisationer samt Mira Klintrot - biokemist och handledande konsult som arbetar med organisations- och ledarskapsutveckling.

OBM - Ledarskapets psykologi vänder sig till alla som arbetar med människor; chefer/ledare, HR-specialister och konsulter. Boken kan användas av alla som är intresserade av människor och som vill lära sig mer om vad som styr människors beteende.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna