Buddhas Dharma (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
474
Utgivningsdatum
1994-06-01
Upplaga
1
Förlag
Föreningen Duga
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
600 g
ISBN
9789163038709
Buddhas Dharma (storpocket)

Buddhas Dharma

Storpocket Svenska, 1994-06-01
199
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om det är något som den moderna vetenskapen misslyckats med att förstå sig på och förklara så är det människan och livet. Den som vill ta de första stegen mot ökad förståelse av dessa saker gör därför klokt i att vända sig till de kunskapskällor, där man framgångsrikt tagit itu med att lösa dessa mysterier.
Buddhas Dharma är en sammanfattning av den kunskap som samlats ihop av buddhister och filosofer under de senaste årtusendena. Är du nyfiken på livet och vill lära dig mer om livets lagar bör du läsa denna bok. Den som läser boken ökar sin förståelse av livet och sig själv (sitt sanna jag). Om man dessutom använder sig av de metoder boken rekommenderar, tar man stora steg mot ökad självdisciplin och sinnesnärvaro.

Buddhas Dharma är en bok som varje kunskapstörstande människa bör skynda sig att läsa. Redan titeln på boken talar om att det handlar om kunskap om livet. Dharma är "läran om Livets Lagar" och Buddha är den som insett (blivit upplyst om) vad livet går ut på. Buddhas Dharma blir då "den upplystes lära om livets lagar (Dharma).
Visdom är inte något som förändrats när datorer och mobiltelefoner uppfunnits. Däremot har den moderna stressade människans behov av visdom ökat. Buddhas Dharma är en bra introduktion till visdom för moderna stressade människor. Recension (Joel Toft): * En enkelt skriven handbok för människan, som kan vägleda henne på förståelsens väg. * En förklaring på "jaget" och "jagets syften" genom olika civilisationer och årtusenden. * En kunskapskälla som uppmuntrar oss till insikt genom handling. * En uppmaning att pröva en metod, som ökar förståelsen för att bygga en bättre värld. * En mycket bra bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Buddhas Dharma
  2. +
  3. Buddha Maitreyas Handbok för Mänskligheten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Buddha Maitreyas Handbok för Mänskligheten av Todde Salén (storpocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Todde Salén

Bloggat om Buddhas Dharma