Buddhas Dharma (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
474
Utgivningsdatum
1994-06-01
Upplaga
1
Förlag
Föreningen Duga
Dimensioner
210 x 148 x 20 mm
Vikt
600 g
ISBN
9789163038709
Buddhas Dharma (storpocket)

Buddhas Dharma

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Storpocket Svenska, 1994-06-01
186
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Om det är något som den moderna vetenskapen misslyckats med att förstå sig på och förklara så är det människan och livet. Den som vill ta de första stegen mot ökad förståelse av dessa saker gör därför klokt i att vända sig till de kunskapskällor, där man framgångsrikt tagit itu med att lösa dessa mysterier.
Buddhas Dharma är en sammanfattning av den kunskap som samlats ihop av buddhister och filosofer under de senaste årtusendena. Är du nyfiken på livet och vill lära dig mer om livets lagar bör du läsa denna bok. Den som läser boken ökar sin förståelse av livet och sig själv (sitt sanna jag). Om man dessutom använder sig av de metoder boken rekommenderar, tar man stora steg mot ökad självdisciplin och sinnesnärvaro.

Buddhas Dharma är en bok som varje kunskapstörstande människa bör skynda sig att läsa. Redan titeln på boken talar om att det handlar om kunskap om livet. Dharma är "läran om Livets Lagar" och Buddha är den som insett (blivit upplyst om) vad livet går ut på. Buddhas Dharma blir då "den upplystes lära om livets lagar (Dharma).
Visdom är inte något som förändrats när datorer och mobiltelefoner uppfunnits. Däremot har den moderna stressade människans behov av visdom ökat. Buddhas Dharma är en bra introduktion till visdom för moderna stressade människor. Recension (Joel Toft): * En enkelt skriven handbok för människan, som kan vägleda henne på förståelsens väg. * En förklaring på "jaget" och "jagets syften" genom olika civilisationer och årtusenden. * En kunskapskälla som uppmuntrar oss till insikt genom handling. * En uppmaning att pröva en metod, som ökar förståelsen för att bygga en bättre värld. * En mycket bra bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Buddhas Dharma
 2. +
 3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 261 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Buddhas Dharma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt läsvärd & givande!
  Patricia, 27 februari 2021

  Ville lära mig mer om den buddhistiska läran och få inspiration till hur jag skulle kunna applicera den på min vardag. Fått en helt ny syn på mig själv, hur jag fungerar och, otroligt, nog fått en ny syn på livet. Läs med ett öppet sinne & ta med dig de nycklar som kan hjälpa just dig! Rekommenderar

 2. Användbar handbok i konsten att leva
  Daisy, 23 januari 2021

  Boken ligger på mitt nattduksbord, jag slår i den allt som oftast när jag behöver ny input om någon situation som dykt upp i livet! Den har hjälpt mig att komma framåt på vägen mot ett sannare jag i mitt sökande efter "meningen med livet"!

 3. En fantastiskt nyttig bok!
  Pettermannen, 5 januari 2021

  Underbart enkelt och tydligt skrivet om hur man kan få ut mer av livet, enkla och användbara tips som omedelbart går att omsätta i livet.
  Efter en tid nu när jag fått smälta boken kan jag känna att jag fått mer aptit på livet och kunnat höja min livskvalitét. Tack till författaren!

 4. Vill du lära dig om buddhism - välj en annan bok....

  Vill du lära dig om buddhism - välj en annan bok. Boken innehåller många direkta felaktigheter.

 5. Läs den inte!
  Simon, 29 juni 2020

  Boken har ingenting överhuvudtaget med buddhism att göra.
  Använder bara Buddhas namn för att få det att låta bra.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Todde Salén