Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2000-08-01
Förlag
Svenska studieteknikförlaget
Medarbetare
Eneroth, Mats (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
240 x 165 x 5 mm
Vikt
227 g
SAB
Epad
ISBN
9789163083389
Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar (storpocket)

Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Storpocket Svenska, 2000-08-01

Slutsåld

Kellquist, Mattias. Studieteknik för Universitet/Högskola . Mattias Ke llquist och Mats Eneroth ISBN 91-630-8338-8, 96 s, trådhäftad, 1999. D en här boken är en praktisk vägledning till framgångsrika studier för dig som studerar på universitet och högskola eller på annat sätt är in tresserad av att lära dig tekniker för effektiv inlärning. Studietekni k för universitet/högskola är ett resultat av mer än tjugotvå års saml ande av erfarenheter av arbete med utbildningar i accelererad inlärnin g och studieteknik. Syftet är att öka läsarens läshastighet, minneskap acitet, inlärningsförmåga, motivation och koncentration. Boken tar upp ämnen som speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmappi ng, intelligens och inlärningsstilar. 'Mattias Kellquist arbetar sedan flera år med att anordna utbildningar inom studie- och inlärningstekn ik. Han är en av författarna till Studiehandboken som tryckts i mer än 20000ex.' 'Mats Eneroth utbildar sedan 1983 inom studieteknik, accele rerad inlärning och presentationsteknik. Han utbildar årligen tusental s personer inom näringslivet samt på universotet, högskolor, gymnasies kolor och andra läroinrättningar'. Boken ingår som kurslitteratur på v åra föreläsningar på universitet och högskolor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Studieteknik för Universitet/Högskola : en handbok i speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. väldigt bra tekniker!
  Kim Evert Andersson (älvkarleby), 25 juli 2019

  Otroligt bra bok och tekniker! jag har läst andra bra böcker om Studieteknik för Universitet/Högskola men denhär va den mest effektiva!

 2. Bra men väldigt lite innehåll
  luddo, 10 januari 2019

  Bra men väldigt lite innehåll
  Bra men väldigt lite innehåll
  Bra men väldigt lite innehåll
  Bra men väldigt lite innehåll
  Bra men väldigt lite innehåll

 3. Rekommenderas verkligen! Bra och praktiskt...
  Jonas Olsson (Göteborg), 18 juli 2013

  Rekommenderas verkligen!

  Bra och praktiskt användbar information, presenterad på ett välstrukturerat och välformulerat sätt. Råden baseras på bland annat hjärnforskning och hänvisar till bakomliggande litteratur för den som vill fördjupa sig mer.

  Mycket intressanta avsnitt också om olika typer av inlärningsstilar vilket gör att man lättare förstår varför man har svårt att lära sig saker på vissa sätt och vad man kan göra åt det.

 4. Bra
  Student, 6 december 2009

  Mycket bra bok, lättläst med smarta studieknep, som är lätta att ta till sig.

Visa alla 4 recensioner

Övrig information

Kellquist, Mattias. Studieteknik för Universitet/Högskola . Mattias Kellquist och Mats Eneroth ISBN 91-630-8338-8, 96 s, trådhäftad, 1999. Den här boken är en praktisk vägledning till framgångsrika studier för dig som studerar på universitet och högskola eller på annat sätt är intresserad av att lära dig tekniker för effektiv inlärning. Studieteknik för universitet/högskola är ett resultat av mer än tjugotvå års samlande av erfarenheter av arbete med utbildningar i accelererad inlärning och studieteknik. Syftet är att öka läsarens läshastighet, minneskapacitet, inlärningsförmåga, motivation och koncentration. Boken tar upp ämnen som speedreading, minnestekniker, effektiv lästeknik, mindmapping, intelligens och inlärningsstilar. "Mattias Kellquist arbetar sedan flera år med att anordna utbildningar inom studie- och inlärningsteknik. Han är en av författarna till Studiehandboken som tryckts i mer än 20000ex." "Mats Eneroth utbildar sedan 1983 inom studieteknik, accelererad inlärning och presentationsteknik. Han utbildar årligen tusentals personer inom näringslivet samt på universotet, högskolor, gymnasieskolor och andra läroinrättningar". Boken ingår som kurslitteratur på våra föreläsningar på universitet och högskolor.