Stickmönster på Öland (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
1999-02-01
Upplaga
2
Förlag
Ullcentrum Öland
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 145 x 5 mm
Vikt
65 g
SAB
Qccaa
ISBN
9789163087547
Stickmönster på Öland (häftad)

Stickmönster på Öland

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 1999-02-01
109
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Leimar, Maria- Stickmönster på Öland Ullcentrum Öland AB. Ca: 44 sidor . På Öland har stickningen varit en viktig textil slöjd och redan på 1 600-talet stickade man både till husbehov och för avsalu. Denna skrift tar upp historia kring får,ull, stickning och stickmönster på Öland. Mönsterdiagram över stickmönster med öländsk anknytning kan inspirera den stickintresserade till vantar, tröjor, mössor och andra plagg. En stickbeskrivning till blommiga öländska vantar finns också med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stickmönster på Öland
 2. +
 3. Asexuella krukväxter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Asexuella krukväxter av Ponyhans Ponyhans (häftad).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Stickmönster på Öland. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En liten pärla
  Milou, 30 september 2020

  En liten bok med stort innehåll. Om stickningens historia på Öland. Flera fina mönsterdiagram till vantar med olika varianter på mönster och bårder. Innehåller också stickningstips. Mycket fin och välskriven.

 2. Tråkig
  Bodil, 11 november 2010

  Tråkig och tunn bok med för lite stickmönster.

Visa alla 2 recensioner

Övrig information

Leimar, Maria- Stickmönster på Öland Ullcentrum Öland AB. Ca: 44 sidor. På Öland har stickningen varit en viktig textil slöjd och redan på 1600-talet stickade man både till husbehov och för avsalu. Denna skrift tar upp historia kring får,ull, stickning och stickmönster på Öland. Mönsterdiagram över stickmönster med öländsk anknytning kan inspirera den stickintresserade till vantar, tröjor, mössor och andra plagg. En stickbeskrivning till blommiga öländska vantar finns också med.