Den åttonde dvärgen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
105
Utgivningsdatum
2000-12-01
Förlag
Podium
Medarbetare
Lagerdahl, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Anders Lagerdahl
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 175 x 8 mm
Vikt
200 g
SAB
Aef,G
ISBN
9789163101328
Den åttonde dvärgen (häftad)

Den åttonde dvärgen

en bok för skrivare som söker sina historier

Häftad Svenska, 2000-12-01

Slutsåld

Burholm, Annika. Åttonde dvärgen. Den åttonde dvärgen, en bok för skrivare som söker sina historier, är en kurs- och inspirationsbok i skrivande. För att komma förbi prestationskraven, allvarsprägeln och andra dörrvakter till våra inre skrivarrum har författaren skapat en 'dörrknackningsmetod' eller ABC-metod, där A står för Avspännande ordlekar, B för Bombardering av absurda skrivuppgifter och C för Cnacka dörr med laddade teman. Boken är full av varierande skrivuppgifter inom såväl dikt som prosa som andra genrer. Ett kapitel handlar om hur man ge gensvar på andras texter. Boken passar bra på skrivarkurser, skolor och för enskilt bruk. Författare till bokpresentationen: Annika Burholm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Burholm

  • Hundsörjarsoffan : och 31 andra berättelser

    Annika Burholm

    Var börjar en berättelse? Är det i blåsten som kastar sig mot mitt hus och får takplåtarna att dundra som åskan och den grå katte¿¿n att söka lä i söder? Är det där de börjar, berättelserna? Första gången det hände fattade jag ingenting. Men jag v...

Bloggat om Den åttonde dvärgen

Övrig information

Burholm, Annika. Åttonde dvärgen. Den åttonde dvärgen, en bok för skrivare som söker sina historier, är en kurs- och inspirationsbok i skrivande. För att komma förbi prestationskraven, allvarsprägeln och andra dörrvakter till våra inre skrivarrum har författaren skapat en "dörrknackningsmetod" eller ABC-metod, där A står för Avspännande ordlekar, B för Bombardering av absurda skrivuppgifter och C för Cnacka dörr med laddade teman. Boken är full av varierande skrivuppgifter inom såväl dikt som prosa som andra genrer. Ett kapitel handlar om hur man ge gensvar på andras texter. Boken passar bra på skrivarkurser, skolor och för enskilt bruk. Författare till bokpresentationen: Annika Burholm.