Att välja glädje : En bok om att få ett bättre liv (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2001-01-01
Förlag
Förlag Hansson & Pollak
Originaltitel
Att välja glädje
Medarbetare
Pollak, Carin, 1955-
Dimensioner
230 x 160 x 13 mm
Vikt
280 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163109843
Att välja glädje : En bok om att få ett bättre liv (häftad)

Att välja glädje : En bok om att få ett bättre liv

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2001-01-01
179
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Uppföljaren till Bestsellern Att Växa Genom Möten (9163116219). Vilka känslor vi än väljer att uttrycka är det ett val. Det krävs en stor portion självinsikt för att se det. Kay Pollak ger oss redskap för att kunna vara den vi är, i djupet av vårt sinne, skild från våra rädslor, dag efter dag, vecka efter vecka. Att välja Glädje är en lykta som lyser upp vår själs mörkaste vrår och leder oss tillbaka till glädjen i våra liv. Detta är en bok om vad det innebär att vara människa - fylld av känslomässigt sprängstoff! En bok som berör. En bok att leva med och samla kraft ur!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att välja glädje : En bok om att få ett bättre liv
 2. +
 3. Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett bättre liv : att förändras en tanke i taget av Kay Pollak (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att välja glädje : En bok om att få ett bättre liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. en fantastisk bok
  Sol, 8 september 2003

  Denna bok har hjälpt mig mycket i min utveckling till en gladare människa. Den visar på hur lätt och naturligt det egentligen är att må bra, och hur man kan arbeta med sig själv för att nå dit. Den är fantastiskt positiv, men samtidigt konkret och ger mig hela tiden AHA-upplevelser. Boken är lättläst, men innehåller många "stora sanningar". När jag först läste den blev jag faktiskt tvungen att ge ett ex till alla mina vänner i julklapp - så bra var den. Ska du bara läsa en bok om personlig utveckling - läs denna!

 2. Att välja glädje
  Torborg, 7 oktober 2002

  En fantastisk bok som ger inspiration och aha-upplevelser. Man ler igenkännande när man läser. Mycket lättläst och är svår att lägga från sig! En bok som borde finnas i varje hem, men inte i bokhyllan utan på bordet så man lätt kan läsa i den.
  En bok för alla!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kay Pollak

Övrig information

Uppföljaren till Bestsellern Att Växa Genom Möten (9163116219). Vilka känslor vi än väljer att uttrycka är det ett val. Det krävs en stor portion självinsikt för att se det. Kay Pollak ger oss redskap för att kunna vara den vi är, i djupet av vårt sinne, skild från våra rädslor, dag efter dag, vecka efter vecka. Att välja Glädje är en lykta som lyser upp vår själs mörkaste vrår och leder oss tillbaka till glädjen i våra liv.

Detta är en bok om vad det innebär att vara människa - fylld av känslomässigt sprängstoff! En bok som berör. En bok att leva med och samla kraft ur!