Idébok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Idébok
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2002-12-01
Upplaga
1
Förlag
Interesting.org
Medarbetare
Wognum, André (form)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 155 x 28 mm
Vikt
700 g
SAB
Doeb
ISBN
9789163128172
Idébok (inbunden)

Idébok

150 sidor om idéer

(5 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2002-12-01

Slutsåld

En kombinerad bok/anteckningsbok framtagen för att främja kreativiteten och uppmuntra till att fler idéer tas tillvara.
Köp den...
... till dig själv - använd den för att samla alla dina idéer.
... till de anställda - visa att "innovativt" inte bara är något som företaget säger sig vara utan även något som uppmuntras.
... till kunder/leverantörer/samarbetspartners - för att påminna dem om hur innovativa ni är.

Material: inbunden, svart tygpärm, tvåfärgs-tryck, 300 sidor, kom-ihåg-band.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Idébok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Grym bok!
  Danne, 14 mars 2012

  Jag tycker att denna bok är grym!

  Jag håller absolut inte med dom som, tror att teo bara vill tjäna pengar! hans föredrag är grymma!

 2. Grymt bra bok!
  Albert T, 14 mars 2012

  Jag tycker att detta är den bästa boken jag läst! Till alla er som tror att hären bara vill tjäna pengar så har ni nog det största felet i historien! har sett några av Teo härens föreläsningar, kan endast säga att han är GRYM! så alla som hatar ta er! haha!

 3. Idébok som inte är någon Idébok

  Härén är mest ute för att tjäna pengar, köp inte denna bok för du kommer bli lika besviken som jag. Det finns inget vettigt i boken utan varje sida är små korta urdrag vad andra har sagt. Finns inget om kreativitet eller liknande endast citat efter citat. Stor bluff. Härén är en Carld Bildtkopia med stort ego för att göra sig hörd. Boken borde kosta 58kr och inte 269kr.

 4. lever inte som den lär
  Lasse B, 7 februari 2007

  Jag hade hört talas om boken för länge sen och förväntningarna var höga, särskilt efter att ha läst "omslaget". Men blev faktiskt väldigt besviken. Härén lever verkligen inte som han lär. Boken handlar ju om att komma på bra idéer, men inte en enda idé i boken har han kommit på, det är ju bara en massa lösryckta citat och övningar hämtade från nätet. Kul, javisst, men ett väldigt dåligt case eller argument för att tänka nytt.

 5. Inspirerande!
  FiliP, 25 februari 2005

  Mycket inspirerande bok. Personligen tycker jag att alla borde ha den här boken i sin bokhylla. Den är ett måste för dem som arbetar med sin kreativitet och som är innovatörer. Boken innehåller trevliga övningar och det finns tomma sidor där man kan skriva ned egna idéer, en idébok som motiverar och inspirerar en att komma med egna och nya idéer!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Fredrik Härén

 • De ickesynliga

  Fredrik Härén

  Det var mitt i natten den 27 december 2006, på ett hotellrum i Bangkok, som det hände. I gränslandet mellan dröm och verklighet kom historien till Fredrik Härén, en historia som balanserar mellan sanning och fantasi. En berättelse om kärlek och sv...

 • Vad som händer i världen och varför det är viktigt att förstå

  Fredrik Härén

  Fredrik Häréns tal på Kunskapens dag blev snabbt Sveriges mest sedda och diskuterade föreläsning på YouTube. Hundratusentals människor har inspirerats, provocerats och motiverats av hans budskap om kreativitet och förändring. Nu finns boken på sam...

Recensioner i media

"Tack för en inspirerande bok!"
Leif Pagrotsky, Näringsminister

"Boken är kul, underbar (och har en snygg design). Och då ska du veta att 'underbar' är ett ord jag inte använder ofta."
Sara Norberg, Apoteket

"Man får tacka för en mycket trevlig läsning! Det här är en bok som jag kommer att bära med mig ofta."
Fredrik Söderhielm, Reklamförbundet

"Köpte mig en Idébok. Bläddrade, läste och smålog. Visade för arbetskamrater, pratade och bläddrade mer. Inspiration, alltså! Dags att börja fylla de vita sidorna med egna geniala idéer. Tack för en bra idé och en bra bok! Jag ser redan fram mot Tvåan."
Lars Jönsson, Force

"Jag sträckläste din idébok från pärm till pärm med ett konstant leende på läpparna. Den gav mig flera konkreta tips om hur man löser kreativa uppgifter och kommer på nya idéer, något som jag absolut kommer kunna utnyttja i mitt arbete."
Elin Elkehag, Affärsutvecklare Telia