Våga mer, än du törs!
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2003-04-01
Upplaga
2
Förlag
Föreläsning och Författarforum AB
Originaltitel
Våga mer, än du törs!
Illustrationer
ill.
Dimensioner
150 x 105 x 10 mm
Vikt
97 g
SAB
Dokb
ISBN
9789163137228
Våga mer, än du törs!

Våga mer, än du törs!

(4 röster)
Övrigt Svenska, 2003-04-01
95
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Inger Hansson, som under tio år arbetat som föreläsare i personlig utv eckling och kommunikation, vill delge sina tankar i denna handbok i sö kandet efter harmoni. Boken vänder sig till alla som vill öka sitt sjä lvförtroende, stärka sin självkänsla och vända negativa händelser i ti llvaron till något positivt. När helst livet känns tungt kan Du finna råd och stöd i denna bok, som talar om allvaret med en glimt i ögat. H är finns vägledning, både i yrkeslivet och privat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga mer, än du törs!
  2. +
  3. Jag törs inte men gör det ändå: om barns välmående och självkänsla

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag törs inte men gör det ändå: om barns välmåe... av Martin Forster (inbunden).

Köp båda 2 för 274 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Våga mer, än du törs!

Övrig information

Inger Hansson, som under tio år arbetat som föreläsare i personlig utveckling och kommunikation, vill delge sina tankar i denna handbok i sökandet efter harmoni. Boken vänder sig till alla som vill öka sitt självförtroende, stärka sin självkänsla och vända negativa händelser i tillvaron till något positivt. När helst livet känns tungt kan Du finna råd och stöd i denna bok, som talar om allvaret med en glimt i ögat. Här finns vägledning, både i yrkeslivet och privat.