HimmelHelvete tur och retur. En bok om kreativitetens känslor. (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2003-08-01
Förlag
Kreativitetsutveckling
Illustratör/Fotograf
Jesper Waldersten
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 155 x 20 mm
Vikt
369 g
SAB
Doebb
ISBN
9789163140686

HimmelHelvete tur och retur. En bok om kreativitetens känslor.

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2003-08-01
198
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här boken ger en förklaring till varför det kan kännas både så helvetiskt jobbigt och himmelskt underbart i kreativa processer.

Berättelser och filmer handlar om en människa i en kreativ process. Genom att studera berättelsens utveckling lär du känna de känslor som ingår i kreativa processer. Sex helvetiska känslor: tvekan, tomhet, frustration, rädsla, ångest och ilska. Sex himmelska känslor: längtan, upphetsning, entusiasm, lust, glädje och frid. Alla är nödvändiga, det är inget fel på dig som känner dem. Tvärtom, de är tecken på att du är på rätt väg.

När du läst boken kommer du se att de helvetiska känslorna fyller viktiga funktioner och du kommer att veta vilka de funktionerna är. Den kunskapen fungerar som ett stöd i dina framtida kreativa processer, inte minst när det är jobbigt och du behöver stödet som mest.

Bengt Renander arbetar med kreativitetsutveckling för företag och individer. Han har ett förflutet som mångfaldigt prisbelönad manusförfattare och filmregissör.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. HimmelHelvete tur och retur. En bok om kreativitetens känslor.
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 427 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av HimmelHelvete tur och retur. En bok om kreativitetens känslor.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst tröst

    Lättillgänglig text som tydligt och enkelt belyser den kreativa processen utifrån de olika känslor man går igenom på vägen mot mål. Det är en stor tröst att så tydligt se att känslor som frustration och tvivel inte bara är en naturlig del av processen utan också helt nödvändiga.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bengt Renander