Skriv på högskolan - en skrivhandledning för studenter
Format
.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2004-01-01
Förlag
Books-On-Demand
Dimensioner
170 x 238 x 5 mm
Vikt
160 g
Antal komponenter
1
ISBN
9789163154201
Skriv på högskolan - en skrivhandledning för studenter

Skriv på högskolan - en skrivhandledning för studenter

(1 röst)  |  Läs 1 recension
. Svenska, 2004-01-01
189
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Skriv på högskolan är en praktisk skrivhandbok främst riktad till dig som studerar vid universitet eller högskola. Boken är självklart också användbar för dig som läser vid gymnasium, Komvux eller folkhögskola samt för dig som har behov av att skriva i jobbet eller privat.

Som vi ser det är det viktigt att studenter har möjlighet att på ett enkelt sätt tillägna sig kunskaper om vetenskapligt skrivande. Vi har därför skapat en, innehållsmässigt, språkligt och typografiskt, lättillgänglig skrivhandbok som fungerar som en guide genom hela skrivprocessen. Boken är kortfattad och tar upp det du behöver veta för att kunna producera de olika texttyper högskolan/universitetet efterfrågar. Den redogör för det som är väsentligt och grundläggande inom språkriktighet, skrivteknik, källhantering och typografi. Den beskriver också vad olika texttyper, som pm, rapporter och uppsatser, bör innehålla och hur de kan struktureras. Samtliga kapitel innehåller konkreta exempel på hur olika skrivproblem kan lösas, samt hänvisningar till annan litteratur för dig som vill fördjupa dig inom något område. Vårt syfte med boken är helt enkelt att göra skrivprocessen enklare och roligare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skriv på högskolan - en skrivhandledning för studenter
 2. +
 3. Akademiskt skrivande - en skrivhandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akademiskt skrivande - en skrivhandledning av Simen Andersen Øyen, Birger Solheim (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skriv på högskolan - en skrivhandledning för studenter. Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt bok inför C-yppsatts/examensarbete
  Tove, 25 juni 2015

  Hade denna bok när jag skrev mitt examensarbetet och tyckte det gav ett tydligt och enkel förklaring på hur rapporten kunde läggas upp.

Visa alla 1 recensioner