Den vise VD:n (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
355
Utgivningsdatum
2005-10-01
Förlag
Edris Idé-Förlag
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
200 g
SAB
Qbab
ISBN
9789163170645
Den vise VD:n (pocket)

Den vise VD:n

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2005-10-01
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den vise VD:n Kan levereras innan julafton
Den vise VD:n är en berättelse om framtidens ledarskap. Ett ledarskap bortom de personliga ambitionerna. Ett ledarskap med den förmåga till strategisk framsynthet som krävs för att hantera det formidabla förändringstryck som näringslivet är underställt i tider av globalisering och politisk osäkerhet. Vi får möta Viktor Laudén, VD för Chemical Products, i en kris i hans karriär och följa hand dramatiska yttre och inre utveckling till en vis ledare.

"Det Thomas Kuhns De vetenskapliga revolutionernas struktur betydde för det vetenskapliga tänkandet kommer Den vise VD:n att betyda för tänkandet inom näringslivet. Detta är en av de mest betydelsefulla böcker som jag någonsin läst. Klok, insiktsfull och smart"
(Martin Rutte, VD, Livelihood Management Consultants/Medförfattare till Chicken Soup for the Soul at Work/)

"Det resonemang som Karl-Erik Edris för i Den vise VD:n kommer enligt min bedömning att bli det som kommer att bli förhärskande i framtiden."
(Christer Malm, Tidigare VD för Postgirot och SBAB)

"En verkligt insiktsfull skildring av vad som motiverar människor och hur beslutsfattandet i näringslivet inte kan skiljas från de bredare frågeställningar som är betydelsefulla för samhällsutvecklingen, Den vise VD:n öppnar läsarens ögon när det gäller frågorna om samspelet mellan näringslivet och samhället i övrigt."
(Georg Kell, Chef för FN-initiativet Global Compact)
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den vise VD:n
  2. +
  3. Oanade möjligheter : ett ledningsgruppsseminarium i corporate citizenship

De som köpt den här boken har ofta också köpt Oanade möjligheter : ett ledningsgruppsseminari... av Karl-Erik Edris (inbunden).

Köp båda 2 för 236 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karl-Erik Edris

Övrig information

Den vise VD:n är en berättelse om framtidens ledarskap. Ett ledarskap bortom de personliga ambitionerna. Ett ledarskap med den förmåga till strategisk framsynthet som krävs för att hantera det formidabla förändringstryck som näringslivet är underställt i tider av globalisering och politisk osäkerhet. Vi får möta Viktor Laudén, VD för Chemical Products, i en kris i hans karriär och följa hans dramatiska yttre och inre utveckling till en vis ledare.