Yoga, tantra och meditation i min vardag (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2006-04-01
Upplaga
5., utök. och rev. utg.
Förlag
Förlaget Bindu
Översättare
Bo Franzén
Originalspråk
Danska
Medarbetare
Stuhr, Chris (fotograf)
Illustrationer
ill., foto
Dimensioner
250 x 210 x 10 mm
Vikt
410 g
SAB
Rai,Dadde
ISBN
9789163171550
Yoga, tantra och meditation i min vardag (häftad)

Yoga, tantra och meditation i min vardag

(17 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad, Svenska, 2006-04-01
199

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Gäller alla köp över 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Yoga, Tantra och Meditation i min vardag erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfatt ning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och medita tion. Swami Janakananda lägger i denna bok inte bara vikt vid den pra ktiska delen av yoga och meditation, utan delar med sig av den tantris ka kunskap och hållning, som ger dig frihet att praktisera yoga och me ditation helt på dina egna villkor. Många försök har gjorts att förkla ra yoga utifrån lärda eller religiösa intressen. Denna bok beskriver i stället yoga inifrån, baserad på författarens egen erfarenhet - ur en yogis perspektiv. Yoga har genom manga tusen år utvecklats till ett sy stem som handlar om människans växt och hälsa. Vi hittar spår av yoga från forntiden på jordens olika kontinenter. Idag är yoga och meditati on både en av de mest använda alternativa terapiformerna i många lände r, och en grund för ett aktivt och kreativt liv för många människor. E fterhand som du praktiserar övningarna i denna bok, kommer du att inse att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som in te är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet . Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation. Stegvis förs d u genom ämnet, och kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yog aställningarna, andningsövningarna, meditationerna och den tantriska s exuella yogan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Yoga, tantra och meditation i min vardag
 2. +
 3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Yoga, tantra och meditation i min vardag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Använt mig av boken i snart 20 år
  Maria Johnsson, 21 februari 2022

  Har mängder av böcker i ämnet. Denna bok återvänder jag till igen och igen. Bredden och djupet av kunskapen när jag utför övningarna fortsätter att överraska och fördjupa. Denna gång köpt i gåva till min yogaelev.
  Namaste

 2. Det bästa man kan köpa
  Edie Om, 22 mars 2017

  Bokstavligen en praktisk bok. I en lagom form, varken för lite eller för mycket, tillräckligt för att inspirera till en ny livsvana. Också en bok som man kan återvända till i alla livsfaser. Varmt rekommenderat!

 3. Ett måste
  Gina Maria Karlsson, 7 mars 2017

  Boken är en av bästa om yoga skrivet av Håå anläggare som vet vad en yoga elev borde kunna. Läs och njut.

 4. Många bra program
  Bokmalen, 29 oktober 2014

  Många bra övningar. Lite förvirrande dock att några positioner fått namn som avviker från de gängse beteckningarna. Exempelvis kallas det som vanligen kallas för Hunden i stället för Berget (vilket ju i sin tur oftast betecknar en upprättstående position som inleder solhälsningen).

 5. Utmärkt bok om de olika delarna av yoga....
  Anna, 2 januari 2014

  Utmärkt bok om de olika delarna av yoga. Instruktionerna är lätta att följa. Författaren är Swami som är verksam i Sverige.

 6. Den mest instruktiva yogaboken som finns på svenska...
  Michael Johansson, 10 juni 2013

  Den mest instruktiva yogaboken som finns på svenska enligt vad jag känner till och mycket användbar för både nybörjare och avancerade yogautövare

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Swami Janakananda Saraswati

Övrig information

Yoga, Tantra och Meditation i min vardag erbjuder ett alternativ till det sätt många böcker behandlar yoga, när de vidhåller den missuppfattning att man måste anta en ny livsstil för att använda yoga och meditation.
Swami Janakananda lägger i denna bok inte bara vikt vid den praktiska delen av yoga och meditation, utan delar med sig av den tantriska kunskap och hållning, som ger dig frihet att praktisera yoga och meditation helt på dina egna villkor. Många försök har gjorts att förklara yoga utifrån lärda eller religiösa intressen. Denna bok beskriver istället yoga inifrån, baserad på författarens egen erfarenhet - ur en yogis perspektiv. Yoga har genom manga tusen år utvecklats till ett system som handlar om människans växt och hälsa. Vi hittar spår av yoga från forntiden på jordens olika kontinenter. Idag är yoga och meditation både en av de mest använda alternativa terapiformerna i många länder, och en grund för ett aktivt och kreativt liv för många människor. Efterhand som du praktiserar övningarna i denna bok, kommer du att inse att yoga är grundad på en gedigen kunskap om människans natur, som inte är begränsad till någon speciell ålder, livsstil eller nationalitet. Den är frukten av en levande tradition, där vetande överförs direkt från lärare till elev, från generation till generation. Stegvis förs du genom ämnet, och kan på ett praktiskt sätt dra nytta av de olika yogaställningarna, andningsövningarna, meditationerna och den tantriska sexuella yogan.