Livskarriär : 7 steg till ett roligare jobb (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2006-01-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
*Bokförlaget Livshandboken.se
Medarbetare
Borglund, Kristian (medf.)
Dimensioner
213 x 148 x 14 mm
Vikt
240 g
SAB
Qbfbc,Dokb
ISBN
9789163177712
Livskarriär : 7 steg till ett roligare jobb (häftad)

Livskarriär : 7 steg till ett roligare jobb

Häftad Svenska, 2006-01-01

Slutsåld

Livskarriär är en ny trend i arbetslivet som får allt fler människor a tt lämna ekorrhjul, frustration och vantrivsel bakom sig.Efter 80- och 90-talens jakt på prestige och status är det nu viktigare att ha det roligt i karriären. Jobbet ska förädla livet snarare än att dränera de t. Men hur får man ett sådant jobb? Kan man verkligen ändra inriktning på sin karriär mitt i livet? Den här boken hjälper dig att hitta din egen väg till lycka och glädje. Med värme och omtanke visar karriärco achen Nina Jansdotter och journalisten Kristian Borglund hur du upptäc ker "din grej" i karriären.Sjustegsmodellen är en slags personlig coac hning som frigör dig från bekräftelsebehov och känslan av att behöva l eva upp till omgivningens förväntningar, för att i stället bygga på va d som känns rätt i magen. Du tränar upp din självkänsla och får verkty g att styra din karriär in på ett nytt framgångsrikt spår.Många avstår från att förändra sitt arbetsliv av rädsla för vad förändringen kan i nnebära. Författarna visar hur du kan hantera dessa känslor, och hur d u redan i dag kan ta dina första steg mot en roligare karriär - på di n nuvarande arbets-plats, eller om du söker dig någon annanstans eller startar eget företag. Boken ger dig insikter som drastiskt utvidgar d ina chanser att få ett kul jobb.Du lär dig också att charma 2000-talet s arbetsgivare, bygga ett vinnande eget varumärke och skaffa dig rätt kontakter.Nina Jansdotter jobbar som livs-, hälso- och karriärcoach, o ch är en uppskattad föreläsare. Hon medverkar också regelbundet som ex pert i dagstidningar och månadsmagasin. Kristian Borglund är frilansjo urnalist. Han skriver om alltifrån personlig utveckling, karriärfrågo r och psykologi till nöje, hälsa och resor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nina Jansdotter

Övrig information

Livskarriär är en ny trend i arbetslivet som får allt fler människor att lämna ekorrhjul, frustration och vantrivsel bakom sig.
Efter 80- och 90-talens jakt på prestige och status är det nu viktigare att ha det roligt i karriären. Jobbet ska förädla livet snarare än att dränera det.
Men hur får man ett sådant jobb? Kan man verkligen ändra inriktning på sin karriär mitt i livet?
Den här boken hjälper dig att hitta din egen väg till lycka och glädje. Med värme och omtanke visar karriärcoachen Nina Jansdotter och journalisten Kristian Borglund hur du upptäcker ”din grej” i karriären.
Sjustegsmodellen är en slags personlig coachning som frigör dig från bekräftelsebehov och känslan av att behöva leva upp till omgivningens förväntningar, för att i stället bygga på vad som känns rätt i magen. Du tränar upp din självkänsla och får verktyg att styra din karriär in på ett nytt framgångsrikt spår.
Många avstår från att förändra sitt arbetsliv av rädsla för vad förändringen kan innebära. Författarna visar hur du kan hantera dessa känslor, och hur du redan i dag kan ta dina första steg mot en roligare karriär – på din nuvarande arbets-plats, eller om du söker dig någon annanstans eller startar eget företag.
Boken ger dig insikter som drastiskt utvidgar dina chanser att få ett kul jobb.
Du lär dig också att charma 2000-talets arbetsgivare, bygga ett vinnande eget varumärke och skaffa dig rätt kontakter.

Nina Jansdotter jobbar som livs-, hälso- och karriärcoach, och är en uppskattad föreläsare. Hon medverkar också regelbundet som expert i dagstidningar och månadsmagasin.

Kristian Borglund är frilansjournalist. Han skriver om alltifrån personlig utveckling, karriärfrågor och psykologi till nöje, hälsa och resor.