Kanariefåglarna ryter : din hälsa, vår miljö och en ljusnande framtid (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2005-12-01
Upplaga
2
Förlag
Örtagårdens bokförlag
Medarbetare
Dahlberg, Margareta (red.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 215 x 20 mm
Vikt
560 g
SAB
Vnbb
ISBN
9789163179099
Kanariefåglarna ryter : din hälsa, vår miljö och en ljusnande framtid (häftad)

Kanariefåglarna ryter : din hälsa, vår miljö och en ljusnande framtid

Häftad Svenska, 2005-12-01
261
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rädslan för miljöfrågor beror på okunskap, en rädsla för att "behöva bo i en bunker" om man undersöker saken närmare, menar Ingrid Franzon, näringsmedicinare (NMTF). Hon påpekar att dagens miljöhot kan kännas övermäktig för den enskilda männikskan, men att miljöfrågor inte bara handlar om växthuseffekten, utsläpp från industrier och försurade sjöar. Miljön finns närmare än så, och med ganska enkla medel kan vi göra stora förbättringar i det egna miljöskyddet. Vi tillbringar 8-12 timmar om dagen i hemmet.Genom ett bra miljöskydd på hemmaplan skapar vi förutsättningar för en hälsosammare framtid. Det handlar om enkla men avgörande förändringar som kan leda till en förändrad livsstil. I den här boken får du hjälp steg för steg, i varje kapitel att hitta det optimala miljöskyddet för dig och din familj.

Kanariefåglarna ryter är en enkel handlingsplan för barnen, för familjen och en ljusnande framtid. Det handlar om att se på verkligheten med ärliga ögon. Först då, och bara då , kan vi få ett starkt miljöskydd. För vad gör vi när det för sent att lyssna på kanariefåglarna......?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kanariefåglarna ryter : din hälsa, vår miljö och en ljusnande framtid
  2. +
  3. En annan värld : en debattbok om livet med elektromagnetiska fält

De som köpt den här boken har ofta också köpt En annan värld : en debattbok om livet med elek... av Christine Von Hedenberg (häftad).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kanariefåglarna ryter : din hälsa, vår mi...

Övrig information

Kanariefåglarna ryter spränger fördomarna och öppnar ögonen för de enkla stegen som var och en kan ta för att aktivera sitt miljöskydd. Rädslan för miljöfrågor beror på okunskap, en rädsla för att behöva bo i en bunker om man undersöker saken närmare, menar Ingrid Franzon, författare och näringsmedicinare. Hon påpekar att dagens miljöhot kan kännas övermäktigt för den enskilda människan, men att vi med ganska enkla medel kan göra stora förbättringar i det egna miljöskyddet. I den här boken får du hjälp, steg för steg, i varje kapitel, att hitta det optimala miljöskyddet för dig och din familj.