Dömda brända glömda (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
122
Utgivningsdatum
2006-03-01
Förlag
Books on demand
Dimensioner
180 x 115 x 10 mm
Vikt
120 g
SAB
Oaa,Ohae-c
ISBN
9789163184772
Dömda brända glömda (häftad)

Dömda brända glömda

Häftad Svenska, 2006-03-01
239
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Med bokens hjälp vill jag ge en röst åt alla som kränkts på sina arbetsplatser och som inte längre orkar hävda sin rätt. Jag vill försöka få arbetsgivare, förtroendevalda och arbetskamrater att se och förstå att det är människor det handlar om och inte bara siffror i någon statistik.Vi måste hjälpas åt att få till ett stopp på det tillstånd som uppkommit på våra arbetsplatser, vi måste börja ta ansvar för varandra. När det gäller kränkta arbetstagare så har vi dessutom inte råd att betala för andras prestige längre. Varje år tar arbetstagare sina liv eller stannar hemma som fångar i sina egna hem. Inte alltid på grund av en dålig chef utan för att de helt enkelt mobbas ut av sina arbetskamrater. Vi förfäras över krig och elände, våra skolors mobbningsproblem, samtidigt som vi i tystnad deltar i kränkande särbehandling på våra arbetsplatser genom att inte protestera mot hur andra behandlas.Läkare talar om alla olika symtom man får i samband med en kränkning, men ingen talar om vad det egentligen handlar om eller om hur dåligt man faktiskt mår, och det i regel för resten av sitt liv. Med boken vill jag visa hur man mår som kränkt och vad som händer i den utsattes värld.Varför, just jag? Den frågan lämnar en aldrig. Den får man lära sig att leva med.Varje dag blir en kamp att överleva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dömda brända glömda
  2. +
  3. Dömd till döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dömd till döden av Lars Åke Augustsson (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Dömda brända glömda

Övrig information

Med bokens hjälp vill jag ge en röst åt alla som kränkts på sina arbetsplatser och som inte längre orkar hävda sin rätt. Jag vill försöka få arbetsgivare, förtroendevalda och arbetskamrater att se och förstå att det är människor det handlar om och inte bara siffror i någon statistik.

Vi måste hjälpas åt att få till ett stopp på det tillstånd som uppkommit på våra arbetsplatser, vi måste börja ta ansvar för varandra. När det gäller kränkta arbetstagare så har vi dessutom inte råd att betala för andras prestige längre. Varje år tar arbetstagare sina liv eller stannar hemma som fångar i sina egna hem. Inte alltid på grund av en dålig chef utan för att de helt enkelt mobbas ut av sina arbetskamrater. Vi förfäras över krig och elände, våra skolors mobbningsproblem, samtidigt som vi i tystnad deltar i kränkande särbehandling på våra arbetsplatser genom att inte protestera mot hur andra behandlas.

Läkare talar om alla olika symtom man får i samband med en kränkning, men ingen talar om vad det egentligen handlar om eller om hur dåligt man faktiskt mår, och det i regel för resten av sitt liv. Med boken vill jag visa hur man mår som kränkt och vad som händer i den utsattes värld.

"Varför, just jag?" Den frågan lämnar en aldrig. Den får man lära sig att leva med.