Med sikte på 10:an - belöningsträning för lydnadsklass I-elit (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
285
Utgivningsdatum
2006-06-01
Upplaga
2
Förlag
Svartbergs Hundkunskap
Medarbetare
Svartberg, Kenth (medf.)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Rbej,Qdfja
ISBN
9789163187247
Med sikte på 10:an - belöningsträning för lydnadsklass I-elit (kartonnage)

Med sikte på 10:an - belöningsträning för lydnadsklass I-elit

belöningsträning för lydnadsklass 1 - elit

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2006-06-01

Slutsåld

Belöningsträning för lydnadsklass 1 - elit Trots den precision som behövs för att lyckas kan tävlingslydnad vara otroligt fartfyllt och engagerande! I den här boken kan du läsa om hur man med hjälp av belöningar får hunden aktiv, initiativrik och positiv under såväl träning som tävling. Och, inte minst viktigt, hur man lär hunden att utföra snygga prestationer som ger höga betyg på tävlingsplanen. Fokus ligger på hundens inlärningsförmåga och hur man använder den för att träna detaljer som snabba apporteringsgripanden och snygga ställanden i inkallningen. Här beskrivs också hur du lyckas med konsten att få med färdigheterna från träningen in på tävlingsplanen. Med andra ord: en heltäckande bok om tävlingslydnad!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Med sikte på 10:an - belöningsträning för lydnadsklass I-elit. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra för tävlingsintresserade
    Per, 30 augusti 2011

    De första kapitlen är mycket bra, men jag saknar lite på momentkapitlen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Med sikte på 10:an - belöningsträning för...

Övrig information

Trots den precision som behövs för att lyckas kan tävlingslydnad vara otroligt fartfyllt och engagerande! Här kan du läsa om hur man med hjälp av belöningar får hunden aktiv, initiativrik och positiv under såväl träning som tävling. Och, inte minst viktigt, hur man lär hunden att utföra snygga prestationer som ger höga betyg på tävlingsplanen.Fokus ligger på hundens inlärningsförmåga och hur man använder den för att träna in detaljer som snabba apporteringsgripanden och snygga ställanden i inkallningen. Här beskrivs också hur du lyckas med konsten att få med färdigheterna från träningen in på tävlingsplanen. En heltäckande bok om tävlingslydnad!