Beautiful Business : en bok om kvinnliga entreprenörer. Eller om coola tjejer helt enkelt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
201
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Utmärkelser
IRIS-stipendiet 2006
Förlag
Beautiful Business
Medarbetare
Bergenstjerna, Sofia (form)
Illustrationer
ill.
Dimensioner
220 x 160 x 20 mm
Vikt
360 g
SAB
Qba,Ohja,Dokb
ISBN
9789163193200
Beautiful Business : en bok om kvinnliga entreprenörer. Eller om coola tjejer helt enkelt (häftad)

Beautiful Business : en bok om kvinnliga entreprenörer. Eller om coola tjejer helt enkelt

en bok om kvinnliga entreprenörer eller om coola tjejer helt enkelt

Häftad Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Beautiful Business - En bok om kvinnliga entreprenörer. Eller om coola tjejer helt enkelt. Årets gladaste inspirationsbok passar bäst på er presenthylla!Prisbelönt och uppmärksammad i media!I Beautiful Business hittar du massvis av härliga, modiga, roliga och målmedvetna tjejer s om har följt sina drömmar, skapat egna möjligheter, tänkt annorlunda o ch vänt motgång till framgång. De är tjejer i alla åldrar, från hela S verige och inom alla möjliga branscher. Men det är inte bransch eller titel som är viktigt i Beautiful Business, det är energin som dessa tj ejer ger ifrån sig. Det handlar om ett sätt att vara som är lika beund ransvärt oavsett om det gäller ett smart affärstänkande eller hur man agerar som människa. Det är Beautiful Business. Beautiful Business är en utmärkt bok att ge bort i present och den positiva energin inspirer ar en bred målgrupp även om boken främst riktar sig till tjejer mellan 18-35 år. Tanken är att den pigga och positiva boken ska inspirera un ga tjejer till att bli mer företagsamma i den bemärkelsen att de vågar ta för sig och leva ut sina drömmar. Boken är indelad i tio kapitel s om vardera inleds med en längre text om en tjej som har intervjuats, d ärefter återges kortare texter om flera tjejer, alla med olika histori er men med liknande utgångspunkt i de egenskaper och förhållningssätt som kapitlet vill förmedla. Totalt beskrivs ca 170 tjejer och texterna varvas med tänkvärda illustrationer och i slutet finns information fö r den som vill förverkliga en idé. Bakom boken står företaget med samm a namn, ett konsultföretag inom marknadsföring och grafisk design, som själva har stått för allt arbete mellan bokidé och försäljning. Boken har uppmärksammats ordentligt i media, tex Göteborgs-Posten, Metro, C ity, Diego och SR. Författarna har nyligen tagit emot ett sexsiffrigt stipendium och är dessutom uppbokade för föreläsningar hela hösten/vin tern.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Övrig information

Beautiful Business - En bok om kvinnliga entreprenörer. Eller om coola tjejer helt enkelt. Årets gladaste inspirationsbok passar bäst på er presenthylla!
Prisbelönt och uppmärksammad i media!


I Beautiful Business hittar du massvis av härliga, modiga, roliga och målmedvetna tjejer som har följt sina drömmar, skapat egna möjligheter, tänkt annorlunda och vänt motgång till framgång. De är tjejer i alla åldrar, från hela Sverige och inom alla möjliga branscher. Men det är inte bransch eller titel som är viktigt i Beautiful Business, det är energin som dessa tjejer ger ifrån sig. Det handlar om ett sätt att vara som är lika beundransvärt oavsett om det gäller ett smart affärstänkande eller hur man agerar som människa. Det är Beautiful Business. Beautiful Business är en utmärkt bok att ge bort i present och den positiva energin inspirerar en bred målgrupp även om boken främst riktar sig till tjejer mellan 18-35 år. Tanken är att den pigga och positiva boken ska inspirera unga tjejer till att bli mer företagsamma i den bemärkelsen att de vågar ta för sig och leva ut sina drömmar. Boken är indelad i tio kapitel som vardera inleds med en längre text om en tjej som har intervjuats, därefter återges kortare texter om flera tjejer, alla med olika historier men med liknande utgångspunkt i de egenskaper och förhållningssätt som kapitlet vill förmedla. Totalt beskrivs ca 170 tjejer och texterna varvas med tänkvärda illustrationer och i slutet finns information för den som vill förverkliga en idé. Bakom boken står företaget med samma namn, ett konsultföretag inom marknadsföring och grafisk design, som själva har stått för allt arbete mellan bokidé och försäljning. Boken har uppmärksammats ordentligt i media, tex Göteborgs-Posten, Metro, City, Diego och SR. Författarna har nyligen tagit emot ett sexsiffrigt stipendium och är dessutom uppbokade för föreläsningar hela hösten/vintern.