Format
E-bok
Filformat
PDF med Adobe-kryptering (3.2 MB)
Om Adobe-kryptering
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2006-10-04
Förlag
Sambal produktion
ISBN
9789163194269
En bok om spel - guidad tur i tv- och datorspelens värld (e-bok)

En bok om spel - guidad tur i tv- och datorspelens värld (e-bok)

E-bok (PDF - DRM), Svenska, 2006-10-04
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
En bok om spel - guidad tur i tv- och datorspelens värld är en praktisk handbok som riktar sig till vilsna föräldrar vars barn och ungdomar spelar tv- och datorspel. Den är också en lättfattlig guide för alla som vill veta mer om en underhållningsform som blivit en självklar del av många svenska hushåll och som har vuxit till en enorm industri vilken alltmer närmar sig, och samarbetar med, film- och musikbranschen.

Här finns allt från tydliga förklaringar av de olika typer av spel som finns, och vad de faktiskt innehåller, till handgripliga tips hur föräldrar kan förhålla sig till sina barns spelande. I en omfattande ordlista översätts många av de ord och uttryck som hör hemma i spelvärlden till vanlig svenska.

Boken rymmer intervjuer med representanter för spelbranschen, Folkhälsoinstitutet och Medierådet samt tittar på forskningsrapporter som analyserar om spelande kan orsaka skador. Dessutom granskas våld och sex i spel. Boken tar även upp vad lagen säger om våldsamt innehåll, kopiering och nedladdning från Internet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna