Bakglädje - en bakbok för barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
22
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
LajjaDesign HB
Illustratör/Fotograf
Lars Håkansson
Dimensioner
215 x 210 x 10 mm
Vikt
260 g
ISBN
9789163302336

Bakglädje - en bakbok för barn

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2007-04-01
173
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hembakat är lyxigt. Att känna dofterna och uppleva att från några få ingredienser kan det bli en kaka, stärker både självkänslan och kreativiteten.

Bakglädje är tillägnad alla barn och vuxna som tycker det är roligt att skapa, lära sig mått och mängder, kladda och baka tillsammans.
Bakglädje är byggd på lekfulla och tydliga steg för steg bilder så att även de minsta bagarna ska kunna vara delaktiga och inspireras till bakglädje. Det blir roligare om alla kan vara med och räkna, känna igen ingredienser och hjälpa till. Recepten är enkla och tar inte längre tid än att alla orkar hålla intresset och koncentrationen uppe.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bakglädje - en bakbok för barn
 2. +
 3. Vi bakar och lagar mat : Recept som alla kan klara

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi bakar och lagar mat : Recept som alla kan klara av Bisse Grenert (spiralbunden).

Köp båda 2 för 323 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bakglädje - en bakbok för barn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. kanonbra
  Sophia , 22 oktober 2015

  Fantastisk bok. Lätt för en 6 1/2 -åring att följa recepten (med lite hjälp). Kan tänka mig att den blir flitigt använd inom en snar framtid.

 2. Toppenbra kokbok även för de minsta
  Bagaren, 22 januari 2015

  Alla barn jag sett använda denna bok får genast ett stort matlagningsintresse. Recepten är illustrerade på ett sätt som gör att även icke läskunniga barn kan följa receptet och tycka det är roligt. Exempelvis har hon ritat alla dl/msk/tsk-mått fyllda med den ingrediens som ska hällas i skålen i varje steg. Ett annat exempel är att om man ska blanda, så är det en ritad bild på att någon blandar, istället för att det står i skriven text.

  Vi har barn mellan tre och sju år som alla i sto... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Annica Håkansson