Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2008-03-01
Förlag
Anna Wahlgren
Dimensioner
195 x 155 x 14 mm
Vikt
340 g
SAB
Dofaa
ISBN
9789163321788
Internationella sova hela natten : så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång (häftad)

Internationella sova hela natten : så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2008-03-01
175
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Författarinnan Anna Wahlgrens uppmärksammade Sova hela natten-kur presenteras nu i bokform under titeln Internationella Sova hela natten (Förlag Anna Wahlgren AB). Första utgåvan av Sova hela natten kom 2005, även den på eget förlag, och sedan dess har efterfrågan varit stor. Nu har ytterligare 10 000 exemplar tryckts av den nya, vidareutvecklade versionen.

Sova hela natten-kuren, som utvecklats av Anna Wahlgren under trettio års tid, hjälper föräldrar att få sina barn att sova tolv timmars sammanhängande nattsömn. Anna Wahlgren har personligen "kurat" hundratals barn med sömnproblem, och med kuren på pränt hoppas hon att en gång för alla avliva myten om det jobbiga barnet som "aldrig vill sova".

- Det naturliga för människan, stor som liten, är att sova på nätterna, och små barn är inga undantag: de vill inte bara sova, de vill också kunna njuta sin sköna, trygga, säkra sömn, precis som föräldrarna.

Internationella Sova hela natten förklarar varför och visar i detalj hur denna goda, av alla eftertraktade sömn, mycket enkelt kan uppnås, säger Anna Wahlgren. Sova hela natten-kuren fungerar på alla små barn och kan tillämpas från fyra månaders ålder, då barnet själv kan välja sin sovposition. Uppåt finns ingen åldersgräns. Mycket enkelt förklarat går kuren ut på att lugna barnet där det ligger.

- Mitt mål är att Sova hela natten-kuren ska ersätta och försänka i glömska den hjärtlösa 5-minuters-metoden, eller Controlled Crying Method som den heter internationellt. Små barn får inte känna sig övergivna en sekund. För mig får inga små barn skrika alls, fortsätter Anna Wahlgren.

Det stora intresset för Sova hela natten-kuren har lett till att den nya boken är under översättning till fem språk: tyska, ryska, estniska, finska och italienska. Först ut internationellt blir det tyska förlaget Beltz.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Internationella sova hela natten : så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång
 2. +
 3. Barnaboken : barnavård och barnuppfostran 0-16 år

De som köpt den här boken har ofta också köpt Barnaboken : barnavård och barnuppfostran 0-16 år av Anna Wahlgren (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Internationella sova hela natten : så hjälper du ditt lilla barn att sova gott hela natten lång. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk hjälp!
  Carl Ackerfeldt , 7 oktober 2019

  Kan bara gå i god för Anna Wahlgrens otroligt bra råd. Funkade klockrent, lille sonen lärde sig sova 12 timmar i sträck från månad 5-6, och vaknar pigg och glad VARENDA morgon. Alla i familjen utsövda och glada istället för trötta och griniga.

 2. Så bra!

  Kan verkligen rekommendera denna bok och denna kur om man som jag inte fick sova ordentligt. Kuren funkar verkligen! Vi är inne på uppföljningsveckan och även om vi har en bra bit kvar till 100% resultat ser vi stor skillnad från innan kuren. Även fast det mesta som står i boken går att finna på nätet rekommenderar jag ändå boken eftersom det är skönt att kunna stryka under och göra anteckningar i sitt eget exemplar. Också mycket lättare att gå tillbaka när man känner sig osäker.

 3. Jag fick en utvilad, glad och trygg bebis!
  Timo, 31 oktober 2011

  Först skulle jag vilja kommentera Björn Johnsons recension vilken är totalt meningslös i sammanhanget. Författaren av boken påpekar nämligen att man ska använda sig av andningslarm under det första levnadsåret. Det finns inga dokumenterade fall av plötslig spädbarnsdöd där andningslarm använts korrekt.

  Själva boken och kuren är fantastisk. Från att ha en liten övertrött stackars 7-månadersbebis med lika övertrötta föräldrar är nu alla tre mycket piggare, gladare och friskare än inna... Läs hela recensionen

 4. ...
  sofi, 28 februari 2010

  Varning, denna bok kan få ditt barn att sova hela nätter. Men obefintlig sömnbrist, glatt humör och en finfin matlust som följd.

  Tack Anna för att du skrev den här boken, kan med övertygelse säga att varken jag eller min son hade mått så bra som vi gör nu om det inte varit för den här boken. Sådeså!

 5. Farlig bok
  Björn Johnson, 20 februari 2009

  Varning! Detta är en bok som ger medicinskt farliga råd som ökar risken för plötslig spädbarnsdöd. Författaren har kritiserats hårt av barnmedicinsk expertis.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Internationella sova hela natten : så hjä...