Smarta cash : guide för unga entreprenörer (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2008-11-01
Upplaga
1
Förlag
Frontix
Dimensioner
177 x 110 x 12 mm
Vikt
100 g
SAB
uQba
ISBN
9789163333408
Smarta cash : guide för unga entreprenörer (pocket)

Smarta cash : guide för unga entreprenörer

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2008-11-01
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Smarta cash är en allmänbildande och underhållande bok om entreprenörskap för unga. Tanken med boken är att ge barn och ungdomar en uppmuntrande knuff iväg från dataspelens värld ut i den spännande verkligheten. Lockbetet som används i boken är möjligheten att tillskansa sig ansenliga mängder fickpengar. Erfarenheten och roliga stunder kommer på köpet.

I boken beskrivs vad som är viktigt att tänka på innan man ger sig ut på sina "uppdrag". Här tar författaren upp allt från uppförande och klädsel till att kunderna ska vilja köpa produkterna man säljer. Boken innehåller även ett antal projektförslag där det ges konkreta tips och idéer på hur man med enkla medel kan tjäna pengar och ha roligt.

I Smarta cash gör vi också sällskap med våra två försökskaniner, Alva och Manda, som gör både bra och mindre bra saker för att skrapa ihop pengar till sina drömprylar.

Målgruppen för boken är dels barn i åldrarna nio till 13 år, men minst lika viktiga är föräldrarna till dessa barn. Grundtankarna i boken går nämligen att applicera även på affärssituationer man råkar ut för i vuxen ålder. Bokens underhållningsvärde för oss lite äldre är det heller inget fel på.

Detta är Jonas Elmlunds första bok som ges ut i tryck. Jonas är född 1973 och bor strax utanför Stockholm. Han har många praktiska erfarenheter av entreprenörskap, både från ungdomsåren och på senare tid. Jonas studerade på Tekniska Högskolan och just nu arbetar han i IT-branschen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Smarta cash : guide för unga entreprenörer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte alls som jag trodde, klart besviken. Bara massa...
    annelie björkered, 22 oktober 2013

    Inte alls som jag trodde, klart besviken. Bara massa text upp och ned, knappast motiverande för barn....tyvärr. Mer bilder skulle pigga upp.

Visa alla 1 recensioner