Sveriges bästa PR (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2009-12-26
Upplaga
1
Förlag
Caprivi Publishing
Dimensioner
229 x 158 x 22 mm
Vikt
700 g
SAB
Qbmp
ISBN
9789163341557
Sveriges bästa PR (häftad)

Sveriges bästa PR

Häftad Svenska, 2009-12-26
309
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Sveriges bästa PR" med undertiteln "Framgångsrik marknads-PR i praktiken" tar dig med bakom kulisserna till landets bästa PR-makare.

Boken innehåller 24 autentiska framgångsrika marknads-PR-kampanjer av olika slag, de allra bästa i sitt slag. På ett inspirerande och lärorikt sätt beskrivs hur företag, organisationer och PR-konsulter löste kommunikativa problem och skapade PR som stöd för marknadsföring och försäljning. Denna tidlösa bok innehåller massor av praktiska tips och råd för både noviser och proffs.

Bland de prisbelönta kampanjer som beskrivs återfinns de bästa från Microsoft, Vin & Sprit, Libresse, Legoland, Via, Beckers, Friends och Telge Kraft men även mindre resursstarka aktörer som skapade PR-succér för leksaker, mobilabonnemang, försäkringar, flugsmällare, medietjänster, batteriinsamling och mycket mer.

Alla case beskrivs på ett pedagogiskt sätt enligt formeln: Bakgrund-Uppgiften-Vägen mot lösningen-Lösningen-Resultat samt Framgångsfaktorer. Lär dig Sveriges Bästa PR av makarna av de bästa PR-kampanjerna!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sveriges bästa PR
 2. +
 3. Pengars psykologi : tidlösa lärdomar om förmögenhet, girighet och lycka

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pengars psykologi : tidlösa lärdomar om förmöge... av Morgan Housel (häftad).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Karaszi

 • Stora PR-boken

  Peter Karaszi

  Stora PR-boken är ett heltäckande verk om PR och mediekontakter. Den är en praktisk och pedagogisk handbok som riktar sig till kommunikatörer, PR-människor, studenter. marknadsförare och företagsledare. Den är allt du behöver om PR och ett måste f...

 • Bli rik långsamt!

  Peter Karaszi, Ali Kashani

  Många drömmer om att bli rika, eller åtminstone ekonomiskt oberoende så att de inte behöver oroa sig över om pengarna ska räcka. De tror att man måste ha en hög inkomst, ta stora risker, jobba dygnet runt eller göra ett "klipp" för att b...