Impotensmadrassen - kemikaliedetektivens giftiga upptäckter (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
328
Utgivningsdatum
2009-05-27
Förlag
Sanioma
Dimensioner
230 x 150 x 25 mm
Vikt
660 g
SAB
Pm,Vnbf
ISBN
9789163342370

Impotensmadrassen - kemikaliedetektivens giftiga upptäckter

(6 röster)  |   Läs 4 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2009-05-27

Slutsåld

Om det hemliga innehållet i produkter och inredning. Om överkänslighet mot miljögifter. Hur blev vi egentligen Homo Kemikus Syntetikus och vad har vi för framtidsutsikter?

Kan man bli fet, stressad eller dum i huvudet av vardagsgifter? Såna som det ständigt larmas om. Få cancer eller diabetes? Varför blir allt fler "allergiska mot allt" och vad händer när det BRINNER? Är miljömärkt alltid hälsovänligt? Det är några av de många frågor som ställs i boken.

Kemikaliedetektiven är superkänslig och reagerar precis som vattenlevande organismer på mycket låga nivåer av skadliga ämnen. Knepigt, javisst, men därigenom kan hon undvika en del värstingar.

Det kan du också göra. Om du börjar ställa frågor. Boken ger dig värdefulla tips om hur du lever klimat-, miljö- och hälsosmart.

Författaren, journalisten Monica Kauppi, har skrivit artiklar om bland annat tungmetaller, tandmaterial och hälsa och bidragit med information till myndighets- och EU-utredningar.

Boken är en blandning av fakta och verklighetsbaserade berättelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Impotensmadrassen - kemikaliedetektivens giftiga upptäckter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och viktigt!
  Vonna, 25 maj 2016

  En ögonöppnare för många, som behöver få upp ögonen för vad vi utsätts för! Hur kan vi som konsumenter gå med på att köpa produkter med så många skadliga kemikalier? Vad utsätter vi oss för frivilligt? Visa din konsumentmakt och köp inte!

 2. Bra ögonöppnare
  J, 11 juni 2014

  En bra bok som går igenom otäcka kemikalier som omger oss människor och som vi får i oss dagligen. Men det som gör att jag inte ger boken högre betyg är författarens dåliga språk och cynism. Har blivit tvungen att lägga ifrån mig boken flera gånger för att hennes tilltal är så tråkig. Det är verkligen synd, för hon har så mycket viktigt att säga.

 3. Viktig information till överkänsliga!
  Chess, 8 maj 2014

  Väldigt insiktsfullt skriven bok om kemikalisk överkänslighet. Författaren har gjort mycket bra research och hon har tagit upp flera olika perspektiv som hjälper överkänsliga att minska exponering som ger problem.

 4. En lite lagom galen bok om kemikalier. Underhållande...
  Veronica Svensson, 13 december 2013

  En lite lagom galen bok om kemikalier. Underhållande skriven och intressant och skrämmande om de kemikalier vi omger oss med. Dagligen.

Visa alla 4 recensioner