När livet djupnar : glimtar av frihet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2009-06-15
Förlag
Heron Förlag
Dimensioner
188 x 140 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Do
ISBN
9789163345616

När livet djupnar : glimtar av frihet

Häftad,  Svenska, 2009-06-15
186
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
NÄR LIVET DJUPNAR - glimtar av frihet

Glimtar av något vackert, storslaget, annorlunda det väcker igenkänning hos många. Under en promenad i skogen, konstnärligt skapande, i ett kyrkorums tystnad eller ett starkt möte med en annan människa, släpper vi taget för en stund. Tiden försvinner - vi kan uppleva ett starkt flöde, kontakt med något större, överskrida våra gränser. Vi känner glädje, kraft och tacksamhet. Vi ser och upplever intensivare än vanligt.

Den amerikanske psykologen Abraham Maslow kallade det för peak-experience, på svenska höjdpunktsupplevelse. När livet djupnar baseras på intervjuer där människor berättar om sina erfarenheter. Kan vi vårda den här inspirationen som en del av vår personliga utveckling, till glädje för oss själva och andra? Samtalen kom att handla om förändringar och förundran, men också om inre tvivel och omgivningens misstro.

Boken hämtar inspiration från bland annat Maslow och Roberto Assagioli, psykosyntesens skapare. Den riktar sig till alla som längtar efter att utforska existentiella frågor och är nyfikna på samtida andlighet utan dogmer. När livet djupnar kan läsas med behållning av bl.a. coacher, samtalsterapeuter, psykologer och präster men kräver inga särskilda förkunskaper annat än ett öppet sinne.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När livet djupnar : glimtar av frihet
  2. +
  3. Stormskörd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormskörd av Mattias Leivinger, Johannes Pinter (pocket).

Köp båda 2 för 265 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mattias Leivinger