En värdefull ledare : framtidens ledarskap växer genom värderingar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2012-09-24
Upplaga
1
Förlag
Identitetsakademin
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
360 g
SAB
Qbab,Dgqb
ISBN
9789163347177
En värdefull ledare : framtidens ledarskap växer genom värderingar (häftad)

En värdefull ledare : framtidens ledarskap växer genom värderingar

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2012-09-24
279
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Utan tydliga värderingar ingen förändring,
utan förändring ingen framtid.
En ledare ska driva sin verksamhet mot vinst och finansiell framgång om det kan vi vara överens. Men ledarskapet innebär så mycket mer. En organisation är inte den andra lik. Vad krävs för att du som ledare ska nå dit du vill? Hur rustar du dig för den förändring som krävs för att du ska få dina medarbetare att växa och sträva år samma håll.
I Mia Hultmans bok "en värdefull ledare" guidas du genom de element som har grundläggande betydelse för att du ska nå kontinuerlig framgång i sitt ledarskap. Genom att belysa aspekter som värdegrund, vision, intention, regler, gränser, balans och feedback kastar författaren nytt ljus över vad det är som faktiskt leder till varaktig förändring och fantastiska resultat inom verksamheter av olika slag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En värdefull ledare : framtidens ledarskap växer genom värderingar
 2. +
 3. en värdefull medarbetare: vi är alla lika olika - tillsammans oslagbara

De som köpt den här boken har ofta också köpt en värdefull medarbetare: vi är alla lika olika... av Mia Hultman (häftad).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En värdefull ledare : framtidens ledarskap växer genom värderingar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Stärkande om värderingar & ledarskap!

  I en djungel av management litteratur fylld av metodik, checklistor och "how do's" är det befriande att få Mia Hultmans bok "En värdefull ledare" i min hand.

  En stärkande bok vars innehåll ger insikt i att så mycket av ett gott ledarskap har vi inom oss. Vi har bara inte uppmärksammat och inte satt ord på vad det är som krävs för att jag ska vara trygg i mitt ledarskap oavsett vilka situationer jag möter på.

  Snarare än en bok fylld med metoder är detta en bok fylld av insik... Läs hela recensionen

 2. Värdefull läsning

  Mia Hultmans andra bok, en värdefull ledare, är en fantastisk och naturlig fortsättning på hennes första bok, en värdefull bok. Likt sina föreläsningar och workshops lyckas hon med boken återigen trollbinda läsaren med sitt sätt att inspirera och genom tydliga metaforer och frågeställningar skapa aha-upplevelser. Det här är det enda långsiktigt hållbara sättet att utföra ledarskap på. En värdefull ledare är en av få böcker som verkligen ger dig verktygslådan för ett värdefullt ledarskap, och ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner