Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
258
Utgivningsdatum
2009-08-20
Upplaga
1
Förlag
Vitis förlag
Dimensioner
233 x 150 x 15 mm
Vikt
380 g
SAB
Dokb,Doga
ISBN
9789163349126

Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2009-08-20
150
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att lära känna enneagrammet är att göra en resa in i oss själva och upptäcka våra dolda drivkrafter och livsstrategier. Att lära känna oss själva kan också innebära att upptäcka Guds närvaro inom oss. Resan inåt går hand i hand med vägen till Gud, vilket också är den djupa innebörden i mystiken. Enneagrammet handlar ytterst om helande och i den processen möter vi den som helar.

Enneagrammet - om skapelse, brustenhet och helande, vänder sig till alla som är intresserade av en introduktion till enneagrammet utifrån en kristen tolkning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande
 2. +
 3. Kniv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kniv av Salman Rushdie (inbunden).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Enneagrammet : om skapelse, brustenhet och helande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag tycker om Maries bok även om jag själv inte är...
  Sara, 24 september 2013

  Jag tycker om Maries bok även om jag själv inte är kristen och stundtals kan värja mig mot de "kristna" beskrivningarna och ordvalen. Samtidigt som jag tycker att det finns ett utrymme på marknaden att välja en sådan vinkling av enneagrammet, som ju har en andlig/religiös bakgrund. Maries bok kompletterar andra böcker jag läst i ämnet och presenterar informationen i ytterligare en form, vilket fördjupar förståelsen av modellen.

 2. Vackert språk, fin presentation men framförallt en...
  Ananda, 19 juli 2013

  Vackert språk, fin presentation men framförallt en betoning på de andliga aspekterna som ju är det som Enneagrammet egentligen handlar om. Boken är således inte ytterligare en genomgång av de olika typerna utan något betydligt värdefullare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marie Bernéli

 • Den inkarnerade kärleken : tankar om diakoni

  Marie Bernéli

  Kyrkans diakonala kallelse tar sig olika uttryck i olika tider, men kan aldrig förbli obesvarad. Om den inte finner sina uttryck inom den kyrkliga strukturen, kommer den att växa fram som alternativa kristna rörelser vid sidan av den etablerade ky...

 • Omvändelsen i Enneagrammet

  Marie Bernéli

  Enneagrammet är en modell som beskriver nio olika livsstrategier. Utgångspunkten i enneagrammet är att vi som människor bär på en djup medfödd längtan efter samhörighet och kärlek, som världen inte har kunnat tillfredsställa. I en otrygg värld, dä...