Sociala medier - en lathund : guide till Facebook, Linkedln, Twitter, bloggar med mera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2010-12-11
Upplaga
1
Förlag
Kreafon
Dimensioner
220 x 156 x 16 mm
Vikt
480 g
SAB
Bv
ISBN
9789163353222
Sociala medier - en lathund : guide till Facebook, Linkedln, Twitter, bloggar med mera (häftad)

Sociala medier - en lathund : guide till Facebook, Linkedln, Twitter, bloggar med mera

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2010-12-11

Slutsåld

Det sägs att ungefär fyra miljoner svenskar finns på Facebook. Vi håller på att lära oss hur man ska vara social på internet, i det som brukar kallas för sociala medier. Men hur gör man och vad behöver man tänka på när man sätter igång?

Det här är en praktisk handbok i hur man använder sociala medier. Boken ger dig grunderna i de vanligaste tjänsterna och kräver inga förkunskaper. Steg för steg och med tydliga illustrationer beskrivs hur du skapar konton, skriver blogginlägg, hanterar sekretessinställningar och håller dig inom lagens gränser.

Boken riktar sig till privatpersoner, organisationer och företag som vill komma igång med sociala medier. Inga förkunskaper krävs. Handboken kan med fördel användas som lärobok.

Författaren Lena Carlsson har utvecklat boken utifrån sina föreläsningar om sociala medier. Frågor och diskussioner om till exempel privatliv, användningsområden, sekretess och praktisk nytta har inspirerat skrivandet av boken. 2009 skrev hon den första boken på svenska om marknadsföring och sociala medier - "Marknadsföring och kommunikation i sociala medier".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sociala medier - en lathund : guide till Facebook, Linkedln, Twitter, bloggar med mera. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tydligen hade jag förväntat mig mera innehåll om det...
    Tore Lennart Bryneholt, 24 december 2013

    Tydligen hade jag förväntat mig mera innehåll om det praktiska. Bitvis var den otydlig och kanske speglar den inte "dagens" teknik. Men det var trots allt mig till hjälp - så ingen onödig bok. Det är kanske så, att böcker av den här sorten kommer lite efter utvecklingen.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sociala medier - en lathund : guide till ...