Du finns i mina andetag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
196
Utgivningsdatum
2010-04-01
Förlag
Hellstone Adventure
Dimensioner
205 x 155 x 24 mm
Vikt
540 g
SAB
Lz
ISBN
9789163362989
Du finns i mina andetag (inbunden)

Du finns i mina andetag

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2010-04-01
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Den 6 mars 2006 omkom min son Jonas i en lavinolycka i Val dIsère. Han var bara 19 år. Jonas död skar itu mitt liv i ett före och ett efter. Det liv som jag trodde var mitt fanns inte längre. Jag vaknade varje morgon till dagar som jag inte ville leva och jag undrade hur många dagar jag hade kvar. Jag lärde känna mörkret och insåg hur stort det var.

Med tiden har jag långsamt, långsamt börjat märka att livet vill mig något. Jag vill älska livet igen. Älska det kantstötta liv som blev mitt. Livet räcker ut handen och leder mig varsamt framåt.

Min berättelse handlar om en gränslös sorg men också om tro, hopp och kärlek en kärlek som inte bryr sig om döden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Du finns i mina andetag. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En strimma ljus.
  Berörd, 7 oktober 2010

  Jag hade önskat att det aldrig behövt finnas böcker som den här.

  Livet är tyvärr inte så. Så var det inte för Jonas mamma. Hon valde inte att drabbas av det outhärdliga.......... att mista sitt barn.

  I hennes bok får vi följa med på slingriga otrampade vägar. En vandring som pendlar mellan djupaste förtvivlan och stunder av lycka och livsglädje. Vi får ta del av de tankar och känslor som finns inom henne natt och dag. Hennes samtal med Jonas och den Gud som ständigt finns... Läs hela recensionen

 2. Kärleken bryr sig inte om döden
  läsare, 27 maj 2010

  Jag rös när jag läste boken. Jag grät. Jag kände lycka och jag kände kärlek. Eva lyckas att med ett väldigt vackert språk skildra livet efter den obeskrivliga händelsen när hennes son 19 år gammal omkommer i en lavinolycka. Trots den tragedi och "det nya livet" som innehåller många och långa mörka stunder leder boken fram till att man kan möte ljuset igen. Tydligt framgår, och som författaren själv skriver, att kärleken bryr sig inte om döden. Jag har rekommenderat boken till personer i min ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Du finns i mina andetag